Промени ли стила си Кейт Мидълтън, след като стана принцеса на Уелс?

Кралицата на дипломатическото облекло ни даде още едно стайлинг решение за есента

от

© Getty Images

Кейт Мидълтън е още по-безупречна в модата, откакто пое новата си кралска титла – принцеса на Уелс – след смъртта на кралицата през септември. Но навикът й да облича отново и отново дрехи от гардероба си, остава същия, както се вижда от вчерашното й посещението в украински център.

Принцесата заложи на палто Max & Co в цвят камел, което носеше само преди няколко седмици. Сега изглежда, че гардеробът й е в по-честа ротация - тя повтори някои от любимите си визии и през лятото.

© Getty Images

Като кралица на дипломатическото облекло, Кейт съчета палтото си с тъмносиня рокля на жълти точки от LK Bennett. Очевидно това беше леко намигване към цветовете на знамето на Украйна. По-рано тази година принцесата носеше пуловер от Alexander McQueen в подкрепа на страната. Кейт се срещна с първата дама на Украйна Олена Зеленска през септември, преди погребението на кралицата.

Въпреки че видяхме леки промени в стайлинга на Мидълтън през последните месеци, основите на гардероба й остават същите: стилни, семпли и елегантни тоалети, които изпращат силно послание.

Кейт Мидълтън изглежда невероятно в изцяло монохромен тоалет

Вижте повече

Кейт Мидълтън изглежда невероятно в изцяло монохромен тоалет

Когато един цвят е напълно достатъчен

На служителите в кралството вече е забранено да разкриват подробности за тоалетите й, тъй като вниманието върху облеклото й предизвиква недоволство. Асистентите на Кейт казват, че модните експерти обикновено успяват бързо да разпознаят марките, които носи, но от двореца няма да потвърждават или отричат официално информацията.

Гениалните модни трикове на кралското семейство, виж в галерията по-долу:

Галерия: Гениалните модни трикове на кралското семейство

Виж всички снимки