Пролетта е тук и е време да обновиш гардероба си

Сезонът, в който всичко се променя, е тук. Промяна във всичко – не само в природата, но и в облеклото. Идеалното време за целта настъпи!

 
 

  Сезонът, в който всичко се променя, е тук. Отличителни белези? Промяна във всичко – не само в природата, но и в облеклото. А това е приятна необходимост за всяка жена. И ние неслучайно я обичаме. Защо тогава да не пристъпим към нея още сега? Идеалното време настъпи.

На помощ идва eMAG със специална селекция в тяхната Fashion New In кампания и нашите 5 стъпки към целта.

1. Неутралната база – твоят най-добър приятел

Избери си няколко базови модела. Повярвай ни, те ще ти бъдат полезни, когато се наложи да преразгледаш обичайния си външен вид. Например бялата блуза може да бъде разнообразена с цветен клин или дори с изцяло черен.

Nike, Блуза от жарсе Essential с лого

2. Търси вдъхновение онлайн

Интернет може да бъде страхотен източник на вдъхновение. Под секрет, но наскоро точно там видяхме как правилно да носим обувките от бяла кожа. Важното е да знаеш къде да търсиш. А ние няма да крием – открихме куп предимства и се вдъхновихме от пазаруването си от eMAG. Защо ли?

  • • Никога не чакаш в пробните на магазините, всичко пристига бързо и лесно директно в дома ти, където да пробваш на спокойствие. А отгоре на всичкото, за продуктите, предлагани от eMAG, имаш 30 дни за безплатно връщане.

  • • Спестяваш време и пари.

  • • Наслаждаваш се на голям избор, множество опции за плащане, възможност за доставка на адрес, до офис на куриер или вземане от един от трите шоурума на eMAG.

Puma, Рокля Essentials тип тениска с лого

3. Удобните обувки ще те отведат където си поискаш

От няколко години наблюдаваме как маратонките и кецовете завладяват света. Носят ги всички и по всякакъв повод. Така че, когато дойде време да избираш обувки, още веднъж се сети за татините кецове, за мамините десетки чифтове маратонки в най-различни цветове. Усещаш ли чувството, че това са обувките, които ще те отведат навсякъде? Комбинирай ги с дрехи, с които по-рано не би и помислила да опиташ – резултатът ще те изненада приятно.

Pepe Jeans London, Скосени спортни обувки от еко кожа

4. Аксесоарите са спасителите на гардероба

Чантата, бижуто, брошката... Всеки един аксесоар добавя очарование в образа ти. Експериментирай с комбинациите смело (помниш ли как Майли Сайръс беше сложила пръстена си върху ръкавицата? Благодарим ти за идеята, Майли!) Подобни трикове добавят чар дори към най-семплия тоалет. Дай воля на пролетните си пориви!

Anna Morellini, Кожена чанта Signature

5. Помни, че слънчевите очила трансформират всеки образ

Цветни и монохромни, в геометрична форма или класическа, винтажни или последен писък на модата – слънчевите очила ще променят всеки образ. Ти със сигурност ще откриеш своя модел в eMAG – в момента активен 15% ваучер за отстъпка на дамски и мъжки слънчеви очила до 04.04.2022.

Guess, Квадратни слънчеви очила с лого

P.S. Знаем, че вече си сложила своите нови „приятели“ в потребителската кошница, но изчакай още само момент. Подсещаме те, преди да натиснеш „край на поръчката“, да избереш и нещо, с което да зарадваш и половинката. Няма нужда да ни благодариш.