Професионален гримьор ти помага в разкрасяването

Учител по грим към онлайн приложението на Кайли Дженър „Help! My Face Is F*cked!”, Джиджи Горджъс, е прфесионалист, на когото можем да се доверим. Виж как тя се справя с недоразуменията в макиажа.

 
 

От нескопосано оформени вежди, до неправилно контуриране, ние сме тук, за да ти помогнем – никога повече няма да допускаш грешки в гримирането.

Моделът, влогър в YouTube и учител по грим към онлайн приложението на Кайли Дженър „Help! My Face Is F*cked!”, Джиджи Горджъс, е прoфесионалист, на когото можем да се доверим. Виж как тя се справя с недоразуменията в макиажа.

Джиджи е много добра приятелка и с Ким Кардашиян

Грешка №1: имаш ВФ (видим фон дьо тен).

Поправка

„Независимо от цвета на фон дьо тена ти се различава с този на лицето или се е оксидирал в следствие омазняването от кожата (много често срещан проблем), бюти блендерът е твой помощник - обяснява Джиджи. - Използвай облата му част, за да прелееш отново фон дьо тена, фокусирайки се върху периметъра на лицето си“.

Грешка №2: котешката извивка на очната линия стана на вълни.

Поправка

Изравни линията с клечки за уши, потопени в почистващо средство, без съдържание на масла, което няма да размаже другата част от грима ти. Мицеларната вода е подходяща за целта.

Грешка №3: Прекалила си със строубинга и сега лицето ти прилича на диско топка.

Поправка

Според Джиджи, просто трябва да контурираш. Нанеси бронзант върху скулите, за да премахнеш лъскавината.


Пробвай с: комплектът за контуриране Step-By-Step Contour Kit на Smashbox

Той ти дава възможността да създадеш скулите на мечтите си, перфектния нос и идеално скулптурирана челюст с няколко лесни стъпки. Тази палитра е всичко, от което имате нужда за перфектното контуриране за всеки ден!

Гримьорите на Smashbox показват нагледно лицето преди и след използването на контуриращия комплект

Вътре ще откриеш:

• 3 лесносмеващи се пудри за контуриране, бронз и хайлайт в универсални цветове, които ще паснат на твоя цвят на кожата – за перфектен контур!

• Специално създадена четка за контуриране

• Инструкции, създадени от гримьорите на Smashbox, които ще ти помогнат да създадеш перфектната визия за по-малко от 60 секунди!


Грешка №4: нанесла си прекалено много руж.

Поправка

За да намалиш руменината, без да сваляш целия грим от лицето си: „Нанеси малко компактен фон дьо тен върху скулите с въртеливо движение на четката“, казва Джиджи.

Грешка №5: кихнала си, докато си слагала спирала.

Поправка

Премахването на влажни следи от спирала води до допълнителното им размазване. „Първо и най-важно, изчакай 5 минути изцапаното на изсъхне“, съветва Джиджи. След това го избърши с чиста и суха клечка за уши или „маркер“ за премахване на грим.

Грешка №6: сложила си прекалено много молив върху веждите си. Сега изглеждаш като клоун.

Поправка

„Среши веждите нагоре с чиста четка от спирала, за да разнесеш продукта“, казва Джиджи. Косъмчетата на четката са способни да отнемат част от излишното количество. Можеш също да използваш малка скосена четка за грим, потопена в коректор, за да премахнеш ненужното от краищата.