Продължение ще има. Но без Ким Катрал

За съжаление, малко вероятно е Ким някога да се върне в проекта

Докато продължението на култовия „Сексът и градът” се тресе от с все повече скандали, истинските фенове очакват 2-ри сезон на „И просто ей така...”. Ден преди това продуцентите успяха да повдигнат малко завесата и да кажат дали чакаме продължение или тук приключва историята на приятелите от Ню Йорк.

Най-забележителните визии на Кари Брадшоу - в галерията долу

Галерия: Най-забележителните визии на Кари Брадшоу

Виж всички снимки

►►►Нов удар! Тузара няма да се завърне в "Сексът и градът"

Кадър от "Сексът и градът"

Не толкова отдавна имаше слухове за следващия сезон на „И просто ей така“, но представители на HBO обясниха, че този сериал изисква много финансови разходи, така че определено не могат да обещаят нищо. Но самите продуценти на „Сексът и градът“ казаха, че „те са възхитени от гледанията и рейтингите на сериала, така че може би публиката все още чака втория сезон“.

„По отношение на гледанията и рейтингите, можем да кажем, че „Просто ей така“ наистина се оказа феноменален. Невероятно съм щастлив“, каза Кейси Блойс, директор на HBO. Също така много фенове на сериала се надяваха, че Ким Катрал, която изигра Саманта в „Сексът и градът“, ще се завърне поне във втория сезон на продължението на любимия сериал, но изпълнителният продуцент отхвърли подобна възможност. За съжаление, малко вероятно е Ким някога да се върне в проекта, както каза Майкъл Патрик Кинг.