Проблеми в рая? Марго Роби не носи брачната си халка

В момента актрисата активно промотира филма "Вавилон", в който играе една от главните роли. Като част от престурнето холивудската звезда посети Сидни. Наблюдателни фенове обаче забелязаха, че на снимката от летището актрисата е снимана без брачна халка.

от

© Getty Images

Освен това по време на вчерашния телевизионен ефир тя също не носеше бижуто. Публиката смята, че в отношенията между Марго и съпругът й Том Акърли нещо не е наред.

Има обаче и такива, които не вярват, че актрисата и режисьорът имат проблеми в брака. Някои хора предполагат, че всичко това е спекулация. Те напомниха, че съвсем наскоро Марго позира за премиерата на "Вавилон" с брачната си халка и изглеждаше много щастлива.

Марго Роби говори за целувката си с Брад Пит

Вижте повече

Марго Роби говори за целувката си с Брад Пит

„Кога ще ми се отдаде шанс да го целуна?“

Между другото, в едно от интервютата звездата каза, че се страхува да не загуби бижуто по време на работа. Може би този път го е свалила, за да не се притеснява?

© Getty Images

Марго и Том се ожениха през 2016 г. след три години връзка. Феновете с нетърпение очакват звездите да обявят новината за попълнение в семейството, но актрисата многократно е заявявала, че все още не е готова за деца.

Марго Роби оглави класацията на най-сексапилните жени

Вижте повече

Марго Роби оглави класацията на най-сексапилните жени

Кой друг стигна до върха?