Проблеми в рая: Кендъл Дженър и Девин Букър се разделят

Носят се слухове, че двойката изпитва трудности. „Кендал се чувства сякаш с Девин са на различни пътища“, твърдят запознати.

Кендъл и Девин Букър се срещат от две години, прекарват много време, а любимият на модела е редовен гост на семейните тържества на семейство Кардашиян-Дженър. Но, явно и на този любовен фронт има сътресения. Носят се слухове, че двойката изпитва трудности, а Entertainment Tonight ги потвърди: „Кендал се чувства сякаш с Девин са на различни пътища“.

Също така един от източниците твърди, че двамата обмисляли да се разделят след сватбата на Кортни Кардашиян и Травис Баркър. „Те прекараха много добре заедно в Италия по време на сватбените тържества на сестрата на Кендъл Кортни. Въпреки това, веднага щом влюбените се върнаха у дома, усетиха, че вече не са на една и съща вълна, и осъзнаха, че имат много различен начин на живот.

Галерия: 26 блестящи визии на Кендъл Дженър от червения...

Виж всички снимки

Все пак, преди всичко очакваме официални коментари от двойката и следим развитието. Може пък нещата да се подредят с времето.

Защо Кендъл Дженър няма висше образование
Слуховете за раздялата се появиха миналата седмица. Феновете на двойката започнаха да се съмняват, когато забелязаха, че влюбените не се поздравиха един друг за втората си годишнина от връзката в социалните мрежи. Девин Букър дори изтри съвместна снимка с Кендъл, а брат му дори спря да я следва. Вярно е, че след всички слухове двойката беше видяна заедно на парти, но съмненията за това, че има проблеми в рая, остават.