Проблем с бивш... и то женен!

„Имах четиригодишна връзка с мъж, който е женен с две деца. През повечето време поддържахме отношения от разстояние до преди 6 месеца, когато се преместих в неговия град.“

Проблем с бивш... и то женен!Имах четиригодишна връзка с мъж, който е женен с две деца. През повечето време поддържахме отношения от разстояние до преди 6 месеца, когато се преместих в неговия град. Реших да приключа с него, защото така и не се разведе със съпругата си, въпреки че бяха разделени и не живееха заедно. Продължаваше да си измисля извинения защо не може да поиска развод и в един момент ми дойде до гуша и сметнах, че заслужавам повече.

Напуснах го и сега имам нов приятел, който ме обича и ми предложи брак. Познавам го от много време, но ми беше просто приятел. Чудя се дали е добра идея да му разкажа за бившото ми гадже?

На всичкото отгоре предишният ми приятел не ме оставя на мира. Опитвам се да прекъсна всякакви отношения с него, но той продължава да се обажда и да твърди, че е сигурен, че все още го обичам и подобни глупости.

Да разкажа ли миналото си на годеника ми?
Как да се отърва от бившия?“, Лидия