Приятелите на Джони Деп възхитени от годеницата му

Приятелите на Джони Деп смятат, че приятелката му, за която се говори, че е станала и негова годеница - Амбър Хард, е "страхотна партия" за него. 27-годишната актриса и 50-годишният Деп, които според пресата вече подготвят сватба, не могат...

Приятелите на Джони Деп смятат, че приятелката му, за която се говори, че е станала и негова годеница - Амбър Хард, е "страхотна партия" за него.

27-годишната актриса и 50-годишният Деп, които според пресата вече подготвят сватба, не могат да бъдат по-щастливи, отколкото са сега. Това споделиха близки до актьора, според които Амбър подхожда изключително на Джони заради своя свободен дух.

Връзката на Джони Деп с Амбър Хард започна на снимачната площадка на филма "Дневникът на едно пиянде" през 2011 г. Заради нея Джони се раздели след 14-годишна връзка с Ванеса Паради, с която имат две деца – Лили Роуз (14 г.) и Джак (11 г.). Миналата седмица красивата блондинка била забелязана с диамантен пръстен, но според приятели на звездата от "Карибски пирати" предложението е направено още преди няколко седмици.

"Джони й направи предложение преди повече време, но досега Амбър просто не носеше пръстена", разкри запознат източник. Според друг приятел на актьора, събитието се случило в навечерието на Коледа.