Принцеса Шарлот е жестоко разочарована

Какви проблеми има дъщерята на Кейт в училище.

Какви проблеми има дъщерята на Кейт в училище.

Най-сладките моменти на принцеса Шарлот - виж ги в галерията долу

Галерия: Най-сладките моменти на принцеса Шарлот

Виж всички снимки

►►►11 правила, които принцеса Шарлот трябва да спазва

Принцеса Шарлот, която посещава училището Thomas`s Battersea още от есента на 2019 година, мой е стигнала до извода, че няма да открие тук това, което й е необходимо. Това споделя пред The Sun журналистката Джейн Мур, позовавайки се на думите на служител в училището.

Както разказва Мур, в училището, където учи младата принцеса, има определено странни правила. Най-неприятната изненада, която научават новопостъпилите, е за отношенията помежду им. Децата нямат право да имат най-добри приятели. Учителите ги възпитават, че те трябва да общуват еднакво помежду си, без да отдават предпочитанията си на някого. Правилото стига до крайности. Например Шарлот, ако иска да покани някои от момиченцата на рождения си ден, то това няма да й бъде позволено. Тя трябва да покани всички или никого.

На същото правило трябва да се подчинява и брат й – принц Джордж, който е в същото училище. Само че той е по-малко общителен, затова и понася това ограничение по-леко. Но Шарлот мечтае да си има приятелка. Това е споделила и на майка си Кейт, че с нетърпение очаква първия училищен ден, за да се запознае с нови хора и да си има приятели. Уви, надеждите й едва ли ще се оправдаят.

Между другото, децата от това училище дори нямат време за подобни приятелства. Учебната им програма е препълнена. А елитното училище струва над 19000 паунда на година на родителите.