Принц Хари влюбен в гъркиня

Хари влюбен отново!

Гръцка принцеса взе сърцето на принц Хари, твърди австралийското списание „New Idea”.

Кралският наследник, известен с веселия си нрав, е влюбен. Според австралийското списание сърцето му откраднала гръцката принцеса Мария – Олимпия. 31-годишният Хари се запознал с русата аристократка благодарение на братовчедка му Беатрис, която ги срещнала. „Тя направо му е завъртяла главата. Двамата вече излизаха на няколко срещи и дори планират да карат ски в Швейцария преди Великден”, разкри запознат източник, останал анонимен. Според близки на Хари той отдавна не е бил толкова щастлив

От кралското семейство в Лондон отказаха коментар за евентуален нов член на фамилията. 19-годишната красавица е дъщеря на принц Павлос от Гърция и принцеса Мари Шантал. Нейният дядо, гръцкия крал Константин Втори, абдикира през 1973 година. Момичето живее в Лондон, но обича да пътува и да се забавлява, също като Хари, посочва още списанието. Родена в Ню Йорк и израснала в Лондон, тя е най-голямото от пет деца и единственото момиче на семейството.

Проверка в Инстаграм показва колко охолен е животът й – от разходка с яхта в Средиземно море до ски ваканция в Алпите и пътуване в частния самолет на Валентино. През юли миналата година принцесата присъства на модното шоу на дизайнера в Париж и седеше на първия ред до актрисата Ема Стоун.