Принц Филип НЕ включи в наследството Хари и Меган

Един от източниците пише, че херцогът на Единбург е оставил внука си без наследство по обективни причини.

Въпреки традицията да не се съобщава последната воля на членовете на кралското семейство по-рано от определения срок, стана известно, че съпругът на Елизабет II, принц Филип, не е включил принц Хари и Меган Маркъл в завещанието си.

Меган Маркъл: всички обожават стила й! - в галерията долу

Галерия: Меган Маркъл: всички обожават стила й!

Виж всички снимки

►►►13 остроумни цитата и шеги от принц Филип

Един от източниците пише, че херцогът на Единбург е оставил внука си без наследство по обективни причини. През последните месеци от живота на Филип отношенията му с младото семейство много се развалиха.

Причина за това стана отказът на Хари от кралските задължения и преместването му с Меган и сина им Арчи в САЩ.

А скандалното интервю при Опра Уинфри, в което двамата обвиниха членовете на кралското семейство в расизъм, само влоши ситуацията. Тогава Филип заяви, че след това интервю ще има неприятни последствия.

►►►Принц Хари: Не мога да живея два отделни живота

Ако се вярва на източника на тази информация, принц Хари и Меган знаят вече за новината. Според него Хари бил силно възмутен, а Меган предположила, че може би е грешка.

Най-вероятно истината ще остане скрита дълги години. Според кралските традиции съдържанието на завещанието може да бъде обнародвано 90 години (!) след встъпването му в сила и само след частен съдебен процес.

Принц Филип почина на 9 април, два месеца преди да доживее 100-годишен юбилей. Единбургският херцог и Елизабет II бяха женени в продължение на 74 години.