Принц Джордж за първи път на Уимбълдън. Копира поведението на брат си

Най-големият син на принц Уилям и Кейт Мидълтън, присъства с родителите си на финала на Уимбълдън – на мача между Новак Джокович и Ник Кирьос.

Getty Images
Getty Images

Какво ли му говори Уилям на ушенце?

Малкият кралски наследник наблюдаваше играта с интерес и емоционално реагира на случващото се на корта, което привлече вниманието на обществеността - снимки с него вече се разпространиха в мрежата, те се обсъждат активно в Twitter.

Кейт и Уилям подготвят принц Джордж за престола
Родителите се опитаха да успокоят принц Джордж: принц Уилям деликатно му направи няколко забележки на ухо, а Кейт Мидълтън приглади косата на сина си. Известно е, че принц Джордж обича тениса: Кейт Мидълтън многократно е говорила за хобито на най-големия си син.

За събитието Кейт Мидълтън избра тъмносиня рокля на точки Alessandra Rich за 1335 паунда, а принц Уилям се появи в бежав костюм. Принц Джордж беше облечен в тъмносин костюм и раирана вратовръзка.

По-рано публиката се забавляваше с маймунджилъците на по-малкия брат на принц Джордж, принц Луи: по време на честването на платинения юбилей на кралица Елизабет II той правеше смешни физиономии и се превърна в героя на мемовете. Както по-късно обясни представител на кралското семейство, Луи си е похапнал твърде много сладкиши и не е можел да седи мирно.

Галерия: Гениалните модни трикове на кралското семейство

Виж всички снимки