Приянка и Ник имат момиченце?

Щастливата новина, че Приянка Чопра и Ник Джонас са станали родители се появи преди броени дни и въпреки че звездната двойка не разкри подробности, западни медии вече разполагат с такива.

Щастливата новина, че Приянка Чопра и Ник Джонас са станали родители се появи преди броени дни и въпреки че звездната двойка не разкри подробности, западни медии вече разполагат с такива.

Звездните бебета на 2021-ва година​, виж в галерията долу:

Галерия: Звездните бебета на 2021-ва година

Виж всички снимки

►►► Приянка и Ник са готови да имат деца

Приянка и Ник посрещнаха първородното си дете и споделиха щастливите новини в Instagram, откъдето стана ясно и, че звездната двойка се е доверила на сурогатна майка. С публикацията си в социалните мрежи новите родители помолиха да не бъдат безпокоени, но ето, че вече има нови подробности около новото попълнение в семейството.

"Щастливи сме да потвърдим, че благодарение на сурогатна майка се роди нашето дете. Молим желанието ни за поверителност да бъде уважено в този специален момент, когато сме фокусирани върху семейството си" - пише в официалното изявление на съпрузите.

Според New York Post детето е момиченце и се е родило на 16-и януари (което е 12 седмици преди термина, тоест в шестия месец от бременността, което е доста тревожно).

Тъй като дъщеря им е трябвало да се роди чак през април 2022 г., тя ще трябва да остане в болница, докато достигне желаното тегло и всички нормални показатели - тогава вече ще може да си отиде у дома при щастливите и развълнувани родители.

Британският Daily Mail отбелязва, че двойката е искала да има бебе "от доста време", но натовареният им работен график не позволява мечтата да се осъществи: "Приянка няма проблеми с плодовитостта, които биха й попречили да има бебе, но сега е на 39 години и се оказа в доста натоварен работен период... Затова с Ник избраха да поемат по пътя на сурогатното майчинство...”