Приянка Чопра сподели първа снимка на дъщеря си

На 21 януари стана известно, че Приянка Чопра и Ник Джонас станаха родители за първи път. Звездната двойка посрещна първородната си рожба, родена от сурогатна майка.

Снимка: @priyankachopra

На 21 януари стана известно, че Приянка Чопра и Ник Джонас станаха родители за първи път. Звездната двойка посрещна първородната си рожба, родена от сурогатна майка.

Звездните бебета на 2021-ва година, припомни си в галерията долу:

Галерия: Звездните бебета на 2021-ва година

Виж всички снимки

►►► Ето как се казва дъщерята на Приянка и Ник

Новината беше изненада за всички фенове на двойката. В социалните мрежи звездите споделиха, че детето е родено, благодарение на сурогатна майка и молят да бъде зачетена молбата им за опазване на личчното им пространство, поне докато свикнат заедно.

Няколко месеца двойката не показваше снимки на дъщеря си, но ето, че дойде моментът, в който Приянка и Ник решиха да зарадват феновете. Чопра публикува първа трогателна снимка с бебето Мелти Мери в социалните мрежи.

 

 

„...Пътуването на всяко семейство е уникално и изисква определено ниво на вяра и докато имахме няколко трудни месеца, погледнато назад - всичко е кристално ясно - колко ценен и съвършен е всеки момент. Много се радваме, че нашето момиченце най-накрая се прибра и искаме да благодарим на всички лекари, медицински сестри и специалисти в детските центрове, които са били безкористно там на всяка крачка. Следващата глава от нашия живот започва сега и бебето ни е наистина страхотно...", написа Чопра.

"...Няма друг на земята, с когото бих искала да направя това. Благодаря ти, че ме направи майка, Ник Джонас, обичам те“.