Приянка Чопра показа новите тенденции за коса

Приянка Чопра показа най-актуалните тенденции за 2022-ра година при цветовете на косата.

 
 

Приянка Чопра показа най-актуалните тенденции за 2022-ра година при цветовете на косата.​

Тенденцията за ярки кичури остава зад гърбовете ни в изминалата година. Сега новата любима техника на звезди и стилисти е "контурирането" на косата.

15 приказни вдъхновения за плитка рибена кост, виж в галерията по-долу:

Галерия: 15 приказни вдъхновения за плитка рибена кост

Виж всички снимки

►►► Не си лягай без да изсушиш косата си! Ето защо:

Бионсе вече е сред почитателите на този стайлинг, а сега към новата тенденцията се присъедини и Приянка Чопра. Личната й стилистка, Трейси Кънингам, сподели видео на актрисата, показващо новата й прическа в актуалния тренд.

За стилистите контурирането на косата не е нова техника. Както при контурирането на лицето, ефектът се постига чрез играта на светли и тъмни тонове. Първите създават впечатление за удължаване, докато вторите - осигуряват визуална представа за сенки и стесняват формата на лицето.

Този стил боядисване е особено подходящо за тези, които обичат да носят косата си пусната. Финалният резулат - преходът между тъмни и светли тонове изглежда по-лек и мек. Основният плюс на боядисването е лесната последваща грижа, тъй като светлите нюанси не започват от началото на корените и съответно посещенията при фризьора ти определено ще станат по-редки.