Причината за мълчанието на Бенифър: папараци

Близък на двойката разказа, че Дженифър Лопес е планирала да разкаже на света за аферата си с Бен Афлек, но папараци са осуетили момента.

Близък на двойката разказа, че Дженифър Лопес е планирала да разкаже на света за аферата си с Бен Афлек, но папараци са осуетили момента.

Неповторимият стил на Дженифър Лопес​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Неповторимият стил на Дженифър Лопес

Виж всички снимки

►►► Астролог: раздялата на J Lo беше определена от звездите

Догадките и силният интерес към старата нова холивудска двойка не стихва. 51-годишната Дженифър Лопес и 48-годишният Бен Афлек бяха най-известната звездна двойка през 2000-те и ето, че през 2021 г. - отново са в центъра на вниманието.

Журналисти от Page Page твърдят, че певицата е искала публично да коментира подновяването на аферата си с актьора (в своя Instagram), но според изданието Бен и Дженифър са се събрали малко преди Афлек да бъде забелязан за първи път в къщата на Лопес в Лос Анджелис. Тоест, романсът им е започнал само няколко дни след като Лопес и бившият й приятел Алекс Родригес обявиха раздялата си.

"Бен прекарваше време в къщата й и тя планираше да съобщи, че са отново заедно в Instagram, но докато Лопес събираше мислите си, тя беше изпреварена от папараците, които разпространяваха новината за подновяването на романтичните взаимоотношения на двойката. Оттогава и двамата изчакват и продължават да мълчат"

"Засега са се оставили на течението и планират да са колкото се може повече време заедно. Все още имат какво да обсъдят, преди да обявят връзката си публично. Съвсем очевидно е, че те отново се влюбиха много дълбоко един в друг, но не искат всичко да се повтори и да бъдат подложени на външен натиск"