Бабешките прически на звездите, които да избягваш

Не забравяй преди да се насочиш към фризьорския салон да прегледаш нашата селекция от прически в стил „баба“, които трябва да избягваш!

 
 

Признай си, бързо можеш да смениш бабешкото облекло, но не можеш лесно да се сбогуваш с прическа, която те състарява... Не забравяй преди да се насочиш към фризьорския салон да прегледаш нашата селекция от прически в стил „баба“, които трябва да избягваш!

Виж нашите сладки идеи за прическа на опашка (снимки долу):

Галерия: 15 разнообразни идеи за прическа на опашка

Виж всички снимки

Къси къдрици

Нашият списък започва с ето тази прическа, която ни навява ретро спомени... Не разбираме защо в определена възраст голяма част от жените се спират на нея. Единственият ефект, който постигат, е да изглеждат състарени.

Боб

Да, това е най-популярната прическа през последните години. Дори си мислехме, че тя никога не би могла да се превърне в провал. Но явно може... Виж тези рехави филирани краища, изсушени навътре... Не го прави!

►►►Какво разкрива прическата ти за характера

Силно етажиране

Етажирането, започващо от средата на главата, все още е популярно, а ние се надяваме все по-малко жени да прибягват до тази техника!

Пънк и рокендрол

Ким Кардашиян трябва да проумее, че тази прическа е само за Елвис. А лицето на Скарлет Йохансон очевидно не е създадено за прическа "Аврора" - изглежда, че обикаля с пънк рок банда и си взима душ веднъж на две седмици.

15 прически, които ще те накарат да завидиш на брюнетките: ето ги в галерията долу:

Галерия: 15 прически, които ще те накарат да завидиш...

Виж всички снимки

Пикси

Пикси прическата е на мода, но не е за всеки: Cardi B и моделът Уини Хароу, например, са добавили няколко години към възрастта си с тази си визия.

А ла Едит Пиаф

През 80-те години жените се редяха на опашка за такава прическа. Но защо, не разбираме, защо прическата а ла Едит Пиаф стои добре само на Едит Пиаф!

По момчешки

Алис Милано изглежда секси дори с чувал на главата, но това ен е основателна причина да заложи на този тип прическа...

Кичури и цветни акценти

Говорейки за кичури ... Ние вярваме, че е време да оставим очевидното им подчертаване (а не плавните цветови преходи) и цветните кичури в миналото, защото сега има много други интересни техники. Актрисите Дженифър Лав Хюит и Рейчъл Макадамс с подобни прически изглеждат много странни и дори комични.

Купа

Дори върху красивата глава на Тайра Бенкс тази прическа изглежда зле и определено я състарява. А какво можем да кажем за певицата Селене Гомес!? Ще си спестим коментарите..

В стил „Тимошенко“

Звездата на "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър е известна с любовта си към славянската култура. Един съвет от нас: може да си спести прическите, включващи плитки, обемни кокове... Същото се отнася и за Джесика Симпсън.