Превърни се в гадже мечта за ваканцията

Той не преценява само красивата гледка... Ето как да се превърнеш в жената от мечтите му по време на лятната ви ваканция.

 
 

Е, вече си се запознала с родителите му, които, между другото, те обожават и можеш смело да кажеш, че си се сприятелила с компанията му. Мислиш си, че си финализирала сделката? Хм-м, очаква те само още едно предизвикателство: първата ви съвместна почивка.

Обичаш да се гмуркаш? Събрали сме ти най-добрите места за целта - виж ги ва галиреята долу.

Галерия: 25 най-добри места за гмуркане

Виж всички снимки

Представяш си разходки по плажа на лунна светлина в постоянно търсене на удобно местенце, където да консумирате страстта си и в общи линии, не си съвсем далеч от истината. Но въпреки че рядко им го признаваме, мъжете постоянно търсят знаците, които им показват дали си пасват с приятелката си, или не и пътешествието е идеалната възможност да съберат тази решаваща информация. Cosmo ти предлага четири прости стъпки, за да гарантираш безопасно отплаване... И безпроблемно завръщане.

►►►Тези места сбъдват желания. Посети ги!Ограничи багажа си
На представителите на противоположния пол хич не им се занимава с госпожички с много багаж... Особено ако се налага да го носят. Колкото и да обичат да демонстрират мускулите си (истински или въображаеми), едва ли биха искали да получат гръбначно изкривяване, само защото ти настояваш да вземеш със себе си 10 килограма слънцезащитна козметика. Освен това когато носиш шест чантички за четиридневната ви екскурзийка, мисълта, която натрапчиво се загнездва в съзнанието му, е дали всяко ваше съвместно пътуване няма да се превърне в същинско предизвикателство за мъжките му сила... и нерви. Ако успееш да ограничиш големината на сака си, той ще ти се отплати, както отбелязва Калоян (28).

„Приятелката ми е готова да тръгне където и да е за 10 минути и никога не пътува с голям сак” - изненадано споменава Калоян. - Как да не я обичам?” 
 
 

Дръж се съвсем естествено, дори да е странно естествено
Може би е странно, но по някаква причина откачените ти малки чудатости му изглеждат ужасно сладки, когато ги разкрива по време на ваканция. Така че изобщо не се притеснявай, а закачи късметлийската си подкова над прага на бунгалото, където отсядате. Ще му хареса. Защо ли? Когато един мъж те покани да отидеш някъде с него, той иска да вземе със себе си истинската теб, не по-приемливата ти версия. Готовността ти да покажеш истинската си същност доказва, че нямаш какво да криеш.

„Когато взех приятелката си с мен на море, тя си пееше песни на „Хиподил” под душа, спомня си Деян (30). - В края на почивката го правехме заедно. Беше супер смешно!”


Отпусни се
За един мъж почивката значи... ами, почивка. Единственият график, който иска да спазва, е този, който му позволява да се излежава свободно и да прави, каквото му се прииска. „Когато заведох бившата ми приятелка до едно планинско градче, очаквах наистина да си почина и да глътна малко свеж въздух - припомня си Стоян (23) - Но тя беше планирала всичко, така че през по-голямата част от уикенда хвърчахме от едно място на друго. Когато й обясних, че просто имам нужда да си почина, се скарахме... и пътуването приключи рано.” Независимо дали сте отпътували до гръцките острови за 10 дни, или просто прекарвате уикенд наблизо за глътка чист въздух, скрий списъка си с идеи къде да отидете и го забрави – спонтанността ще ти донесе много червени точки в очите на приятеля ти.Не го задушавай
Помисли трезво и бъди честна: независимо колко влюбена си в приятеля си, една седмица, в която сте заедно плътно през цялото време, наистина започва да ти опъва нервите. Така че направи си услуга (а и на него) и отиди до някъде самичка – до фитнеса за едночасова тренировка например или да прегледаш близкото магазинче за сувенири. „Когато пътуваме някъде с гаджето ми, има поне един ден, в който тя ме целува за чао и ми казва, че ще отиде до някъде за няколко часа, за да си свърши нещо. След това се срещаме за обяд, споделя Мишо (25) - Това кратко пространство, което си даваме, ни спасява от неизбежната схватка за гушите.” Ако последваш това безценно женско трикче, едва ли ще иска да напусне дома си без теб.Ваканционен опит

Добър:
"Изгубих си паспорта и приятелката ми пое нещата в свои ръце. Направи ми впечатление колко е загрижена и компетентна.” Николай (22)

"Като последния идиот не си носех нещо против слънце, така че получих втора степен изгаряне. Гаджето ми се погрижи за мен толкова добре, че се съвзех за един ден.” Миро (27)

Лош:
"Заедно с приятелката ми отидохме в Кушадасъ. Аз исках да купонясвам, а тя май се беше настроила за романтика. Осъзнах, че просто не сме един за друг.” Кирил (27)

"Точно след като правихме секс, приятелката ми реши да ми разкрие, че си е забравила противозачатъчните вкъщи. Прекарах цялото останало време от екскурзията в притеснения.” Георги (21)

Направо грозен:
"Момичето, с което бях на почивка, си беше забравило книгата в леглото, от която изпадна картичка към приятеля й. Върху нея беше написала колко готино си прекарва на екскурзията с нейна дружка...” Дилян (30)

*Имената са променени.