Преоткрий игрите с топка

Още един добър вариант да поддържаш форма в празничните дни.

 
 

Още един добър вариант да поддържаш форма в празничните дни.​

Почивните дни в комбинация с топлото и приятно време навън (особено ако в картинката има и деца - на брат ти, на сестрата на гаджето ти...) ще се окажат много добър вариант за забавление, разтоварване, а и качествено раздвижване!

Забавни снимки от фитнес залата, виж в галерията по-долу:

Галерия: Забавни снимки от фитнес залата

Виж всички снимки

►►► Започни деня си в чудесен тонус!

Това са познати игри, но с изненадващи екстри – топките светят в тъмното или пък летят със “свръхзвукова” скорост. И може да се играят навсякъде. Започни - вместо да се чудиш какво да спортуваш - да се занимаваш с една от тези игри или още по-добре - дай на децата около теб възможност не само да си играят, но и да тренират! Хем е приятно, хем е добре за здравето.

Бадминтон – бързо като светкавица

Ако за теб тенисът е скучен, премини към бързия бадминтон. Най-новото и модерно в този спорт – флуоресциращи материали го превръщат в магически спектакъл. Весело и забавно! И децата ще те заобичат.

Уличен хокей – по-безопасен от хокей на лед

Пак е хокей, но при този не трябва да се страхуваш от травми. Стиковете са леки - и те, и шайбите са от здрав, напластен изкуствен материал. Стиковете имат дръжки от твърда гума за здраво захващане. Приятно забавление!

Баскетбол – по всяко време

Вече на доста места може да намериш площадки за баскетбол. Сега може да се играе баскетбол и по тъмно. Има нови топки със светло LED-излъчване, някои дори могат да мигат бързо или бавно. Става по-интересно.

Бока – новата игра

via GIPHY

Правилата са подобни на френската игра петанк, може да се играе навсякъде благодарение на меките, леки като перце топки. Участват малки и големи, играе се навън, в парка, на двора, у дома. А за плажа най-подходящи са шарените топки от неопрен – водата не може да им навреди.

Бийчбол – нещо ново и интересно

Сутрин бийчбол, вечер шах. Ако пътуваш с малко багаж, вземи мултифункционалните ракети за бийчбол и специалните топки. Малко по-тежки са от топките за федербал, с тях можеш да играеш при всяко време, дори при вятър. На ракетите често има нарисувани полета за шах и дори за „Не се сърди, човече”. Фигурките се доставят заедно с ракетите.

Боингбол – що е то?

Бърза игра за малки и големи. Играе се със специално съоръжение от двама души, държащи по две дръжки всеки. Когато раздалечите дръжките, топката излита в посока към противника. Движението на топката не трябва да спира. Колкото по-бързо, толкова по-добре. Като допълнителна екстра за плажа има топки, пълни с вода. Когато допрат дръжките, изпръскват играча. Ще се получи забавно!