Прекалено много драма и сълзи: ще има ли развод

Психолог даде тъжна прогноза за Меган и Хари.

Психолог даде тъжна прогноза за Меган и Хари.

Списък на наследниците на британския трон​, виж в галерията долу:

Галерия: Списък на наследниците на британския трон

Виж всички снимки

►►► Принц Чарлз: Държа Меган и Хари да ми доведат децата

Ако трябва да се направи бърз преглед на всички неприятности в семейството на херцозите на Съсекс, списъкът би бил доста дъллъг. Да започнем от там, че Меган Маркъл принуди Хари да не покани приятеля си Том Инскип на сватбата, което скара мъжете. Херцогът на Съсекс все още рядко се вижда с малкото приятели, които са му останали, защото съпругата му му зема цялото свободно време.

Психологът Наталия Панфилова прави психологически профил на двойката и с безпокойство споделя, че не изглежда да има бъдеще за Меган и Хари.

„Ако случаят е такъв – една жена смята, че мъжът трябва да посвещава цялото си време на нея – то той се нуждае от време и интереси и извън дома и семейството. Нищо добро няма да излезе от това... Трябва да има време както със семейството, така и извън него, когато животът на човек се промени толкова драстично... Хари имаше много приятели и оциален живот, но сега всичко е различно. Вероятно той е стресиран, чувства се зле и има огромна опасност да започнат да се карат често. Отношенията могат да се обтегнат рязко, а това несъмнено ще заплаши и ще навреди на връзката им. Меган щ е се наложи да положи повече усилия, за да задържи връзката си. Това ще доведе до още повече скандали, сълзи и драма в отношенията им. И в следствие на всичко това - естествения развой на нещата е двойката да започне да се отдалечава и лека-полека нещаа вървят към развод. При всички работи така. Няма значение дали са членове на кралското сеейство, или обикновени хора“, отбелязва специалистът.