Празнично секси настроение според зодията

Време е за празнично, предновогодишно шоу!

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Овен

Ти знаеш най-добре какво искаш, затова не се задоволявай с по-малко. В позиция си да го изискваш. В оставащото време на месеца ще имаш много възможности да се докажеш. Покажи на всички, че не говориш празни приказки.

Телец

Не пренебрегвай дребните проблеми. Те трупат актив и накрая ще се чудиш откъде са ти дошли на главата. Не чакай подходящ момент, а се съобрази с настоящата реалност и действай смело.

Близнаци

През ноември творческата и професионалната ти дейност са от огромно значение за бъдещите ти успехи. Проблемът е, че имаш нужда от малко почивка. Само така ще можеш да разгърнеш пълния си потенциал.

Как да създаваме връзки в наши дни

Вижте повече

Как да създаваме връзки в наши дни

Да подадеш визитната си картичка, е толкова старомодно. Време е да усвоиш новите правила за бъбрене, с цел израстване в кариерата. Или създаване на такава.

Рак

Прочисти ума си от всичко излишно. Емоционална си, но сега се налага да се съсредоточиш върху себе си. До края на месеца взимай решенията сама, без чуждо мнение и влияние. Помисли кое е най-добре за теб.

Лъв

Предстои ти успешен период! Но недей да вирваш носа си твърде високо. Важно е сама да откриваш грешките си и да си взимаш поука. Критерият ти е висок, така че ще си бъдеш чудесно „жури“.

Дева

Повтаряй след нас: Ако няма риск, няма и успех! Изправена си пред примамливи възможности, които могат да издигнат теб или кариерата ти на следващо ниво. Малко риск не ти е излишен.

9 странни неща, които правят двойките с дълги връзки

Вижте повече

9 странни неща, които правят двойките с дълги връзки

Изпитвала си чувствата, че има само един човек на Земята, на който можеш да споделиш най-съкровените си тайни, мечти и желания…

Везни

Оставащото време от месеца ще е ключово, за да намериш баланса, от който се нуждаеш. Говорим за баланса между личния и професионалния ти живот! (Класика!) Не отказвай покани за излизане. Напоследък ти липсва живият контакт.

Скорпион

Имаш невероятната способност да убеждаваш хората в това, което искаш. Но внимавай с подобни „сили“! Мнението ти е ценено, но не трябва да злоупотребяваш с това. Манипулациите не са хубаво нещо.

Стрелец

Толкова дълго си се терзала за какво ли не, че в момента всичко ти е някак безразлично. Това е предимство, но може да се превърне в товар, ако пренебрегнеш важните за теб цели. Не го прави.

Галерия: Ежедневните радости и проблеми на двойките, които живеят...

Виж всички снимки

Козирог

Промени кръга си. В него има хора, с които общуваш само от куртоазия. Не трябва да губиш времето си с личности, които не са ти приятни. Пренареди живота си, за да взимаш максимума от хубавите неща в него.

Водолей

Период, в който ще се чувстваш на място и в хармония. Усещаш, че си на прав път. Единственото, от което се нуждаеш, е мъничко късмет. Но съвет от нас: не разчитай изцяло на него! Дай си малко зор и ти.

Риби

Направи ноември твоя месец. Инвестирай в личността си, планирай, глези се, чети и се усъвършенствай. Положи усилия да бъдеш здравословно егоистична и този твой нов навик ще ти се отблагодари.

Романтика като на кино

Вижте повече

Романтика като на кино

Един телевизор и седем причини всяка една от нас да иска Съдебен спор срещу Холивуд за всичките си лични проблеми с мъжете.