Повелителката на денима: Дакота Джонсън ни показа как да носим любимите си дънки

След като се превърна в истинска трендсетърка на червения килим, с появата си на деним х 3, актрисата има още една стайлинг идея, с която да ни вдъхнови.

от

© Getty Images

Папараците уловиха актрисата на разходка в Лос Анджелис, докато беше облечена в тоалет, напомнящ за 70-те години. Ретро визията от деним върху деним включваше дънково яке с карамелено кафява яка, сини дънки, уютен сив пуловер с висока яка и черни ботуши с масивен ток. Що се отнася до аксесоарите, тя поддържаше темата от 70-те с авиаторски слънчеви очила в кехлибарен нюанс, но чантата й с шипове на Gucci привлече вниманието ни. Тя добави свръхмодерен щрих към стайлинга на Дакота.

Дакота Джонсън: Ще намразя майка си заради IG

А какво мислиш за денима на червения килим? Още миналата година дънковите дрехи се превърнаха в подходящо за червения килим решение, след модната изява на звездата от „Еуфория“ Хънтър Шафър. На партито след „Оскарите“ на „Vanity Fair“ тя се появи в дълга рокля от деним на Тейлър Ръсел, с която обра всички погледи и мигновено привлече светкавиците на фотоапаратите.

10 модерни стайлинг решения с джинси, виж долу в галерията:

Галерия: 10 модерни стайлинг решения с джинси

Виж всички снимки

„50 нюанса по-силни“ - как Джейми Дорнан и Дакота Джонсън влизат във форма за филма

Както вече се досещаш, Дакота Джонсън продължи този тренд и ни напомни, че „официалния деним“ е нещо, което задължително трябва да опитаме. Предстои ти някое важно събитие и се чудиш с какво да се облечеш? На филмовия фестивал „Сънданс“ 33-годишната актриса представи ослепителен комплект от три части на полската дизайнерка Магда Бутрим, включващ кроп топ без презрамки, широк панталон и дълго палто. За да направи визията си още по-впечатляваща, добави и огърлица с диаманти на Jessica McCormack и чифт черни обувки.

© Getty Images
Дакота Джонсън: Изпаднах в шок по време на снимки

Вижте повече

Дакота Джонсън: Изпаднах в шок по време на снимки

Актрисата разказва за шокът, който е преживяла, въплъщавайки се в новата си роля.