Потвърдено: Лили Джеймс и Мат Смит се разделят

Мат Смит и Лили Джеймс се разделят: "Тя иска нормален партньор до себе си"

Мат Смит и Лили Джеймс се разделят: "Тя иска нормален партньор до себе си"

Звезди от старото и новото поколение на една и съща възраст, виж в галерията по-долу:

Галерия: Звезди от старото и новото поколение на една...

Виж всички снимки

►►► Лили Джеймс не признава връзката си с Крис Евънс

Западните медии съобщават, че след като са се опитали да възстановят отношенията си, актьорите в крайна сметка решават да се разделят.

Лили Джеймс и Мат Смит имат връзка от 2014 г., а според вътрешен източник сега се разделят „заради разногласия, които не са могли да преодолеят“.

"Лили и Мат бяха идеалната двойка от години, но имат някои различия, които не успяха да преодолеят. Напоследък често се отдалечаваха и сближаваха, опитвайки се да оправят всичко, защото се обичат... Но, за съжаление не успяха и решиха просто да затворят тази страница от живота си... Сега Лили иска да намери "нормален" човек, който да не е в центъра на вниманието, защото до момента й беше доста трудно да има връзка със знаменитост" - казва източникът.

Припомняме, че Лили и Мат се разделиха още през декември, но през пролетта, по време на карантината, те отново решиха да си дадат още един шанс.  "Разделиха се заради натоварените си графици, едва се виждаха преди карантина, но когато всичко започна, те се изолираха заедно. Останаха си вкъщи, не бяха разсеяни от работата и това им позволи да възстановят отношенията си. Между тях наистина има невероятна химия, те са страхотна двойка и всичките им приятели се надяваха да останат заедно."

В същото време в социалните мрежи се навъртат слухове, че Джеймс излиза с Крис Евънс, а Смит - с Емилия Кларк, но това така и все още не е потвърдено.

Надяваме се съвсем скоро да си признаят.