Постъпките, които всъщност означават "Обичам те"

Толерира това, че има косми из цялата баня = любов!

 
 

Тези малки жестове показват, че наистина те обича!

Много по-важно е твоят човек да показва любовта си, отколкото само да изрича празни думи!

Галерия: 12-те зодии и техните перфектни любовни съвпадения

Виж всички снимки

Постъпките, които всъщност означават "Обичам те"

1. Когато му дадеш усмивка от другия край на стаята на парти. Това е усмивка, която може да означава много неща: "Харесва ми начина, по който изглеждаш в момента", "Не мога повече да чакам да се приберем вкъщи". Той знае, че ти си мислиш за него и това е, което има значение.

2. Когато той е имал лош ден и знаеш, че единственото нещо, което може да го развесели е любимата му пица. Важното е не да разбереш, че е имал лош ден, а да знаеш какво може да направиш за него. За някои хора това означава да отидете на кино, за други просто да не правите нищо и да дадеш възможност да останат насаме със себе си. Да си чувствителна към нуждите и емоциите му означава, че го обичаш.

►►►Завинаги заедно - 20 тайни на голямата любов!

3. Когато го прегръщаш или целуваш просто така, защото искаш! Това е така, защото го обичаш. Ти го знаеш ..и той го знае.

4. Когато му изпратиш един тон емотикони. Не, той не знае какво означават те, всъщност. Но уважава старанието ти да подбереш 50 различни такива и няма нищо против да го правиш.

5. Избиране на невероятни и добре обмислени подаръци. Някои хора не са добри в избирането на подаръци и в това няма нищо лошо, защото си е истинско умение.Но ако можеш да отделиш много време и усилия, за да измислиш перфектния подарък, това показва, че ти пука за Него и ще направиш всичко, за да го видиш щастлив.

6. Доверие. И двамата сте имали поне една токсична връзка, в която доверието е проблем. Но все пак му вярваш безрезервно и не ти минава дори мисълта да провериш телефона му.

►►►ВИЖ ТУК: 14 признака, че връзката ви е сериозна!

7. Изпращам му малки послания, които показват, че мислиш за него, когато не сте заедно.

8. Има моменти във връзката ви, когато той греши. В други - ти грешиш. Но Но да бъдеш в състояние да преглътнеш гордостта си и да му кажеш, че съжаляваш за това, което си казала или направила, наистина означава, че го обичаш.

9. Да се вълнуваш от това, което той прави или постига, въпреки, че ти не си замесена! Това да споделяшш радостта му наистина означава, че го обичаш.

10. Примирила си се с факта, че прави истинско наводнение в банята дори след кратък душ.