Пореден провал за Ким Кардашиян

Ким Кардашиян: „Аз съм пълен провал!“

Ким Кардашиян: „Аз съм пълен провал!“

14 от най-голите снимки на Ким Кардашиян, виж в галерията по-долу:

Галерия: 14 от най-голите снимки на Ким Кардашиян

Виж всички снимки

►►► Ким Кардашиян описа 2020-а година със снимка

В трейлъра на новия епизод на KUWTK Ким Кардашиян сподели със сестрите си Кортни и Клои, че не е издържала изпита: „Аз съм студент по право в четиригодишна програма, а не обикновената тригодишна... И след първата година трябва да преминеш специален изпит. Чух, че всъщност ще бъде по-трудно от обикновения изпит"

Кардашиян трябвало да изкара 560 точки, за да издържи първата част на изпита, но тя получила едва 474.

По-рано звездата разказа: „Прекарвам почивните си дни далеч от деца, за да мога да чета и уча. Работя по цял ден и след като ги сложа в леглата, прекарвам нощите си в учене... Има моменти, когато се чувствам скапана и усещам, че няма да мога да се справя, но получавам окуражаващите думи, от които се нуждая, от хора около мен, които ме подкрепят истински... Никога не е късно да следвам мечтите си"

„Аз съм пълен провал! Прекарах шест седмици подред, учейки по 10-12 часа на ден... За мен беше толкова важно да го премина. А това, с което не можеш да се справиш потиска духа и просто те кара да се откажеш и да се чувстваш недостоен. Фактът, че съм прекарала цялото това време далеч от децата си, ме разстройва. Нямам време. Следващият тест ще бъде през ноември. А снимките за края на нашето шоу са толкова емоционални за мен... Ами, ако отново се проваля, какъв е смисълът?" - разстроена разказва на сестрите си Ким.