Погрижи се за природата, докато се забавляваш

„Къмпинг Градина“ те кани на лятно еко парти под надслов „Чист релакс за по-чисто лято“!

„Къмпинг Градина“ те кани на лятно еко парти под надслов „Чист релакс за по-чисто лято“!

Освен мечтан оазис за лятото, плажът е и най-доброто лекарство за лошо настроение, проблеми и е пръв помощник при опитите за откъсване от реалността. Но всички тези благини често се оказват застрашени от количеството отпадъци, които плажуващите изхвърлят. Е, убедени сме, че ти си от тези, които обожават околната среда и винаги се грижат за нейната чистота, затова бързаме да те зарадваме, че „Къмпинг Градина“ организира горещо плажно еко парти „Чист релакс за по-чисто лято“.

Какато знаеш, българската природа крие множество красиви кътчета, както на родното ни Черноморие, така и из цялата страна. За да можеш да им се насладиш пълноценно и за дълго време, всяка една от нас трябва да ги пази. Заставайки зад тази кауза и за да даде добър пример, „Къмпинг Градина“ организира целодневно лятно еко парти на плажа, с което да насърчи всеки да даде своя символичен, но важен принос за опазване на красивите природни кътчета у нас.

Партито ще се проведе под надслова „Чист релакс за по-чисто лято“ и ще се състои на 17 юли, когато „Къмпинг Градина“ ще превърне плажа си в мини еко фестивал, с много музика, охлаждащи коктейли, положително настроение и много изненади за всеки, който се включи в символично почистване на плажната ивица.

Организаторите са подготвили много и различни развлечения за участниците през целия ден, с които да се забавляват, докато дават своя добър пример. Инициативата ще бъде закрита с вечерно плажно парти с DJ и много забавления. Ако си запазила своята почивка в средата на юли или просто искаш да дадеш добър пример, заповядай на ивицата на „Къмпинг Градина“ на 17 юли и застани зад каузата „Чист релакс за по-чисто лято“.

Инициативата на „Къмпинг Градина“ се подкрепя от #ПромениКартинката. Разбери повече на promenikartinkata.bg. Партньор на лятното еко парти е Johnnie Blonde.