Подозираш го в изневяра?

Ето ги петте уличаващи знака, които подсказват, че развлеченията му не включват само футбол с момчетата...

Подозираш го в изневяра?Ето ги петте уличаващи знака, които подсказват, че развлеченията му не включват само футбол с момчетата...

Твоят човек се е прибрал с дрехи в ръка, покрити с червило и пропити в дамски парфюм, очевидно различен от твоя, облечен само по бельо и нов медальон с надпис „Обичам Гергана“ около врата – а твоето име не е Гергана? Е да, в такъв случай можеш да си сигурна, че ти изневерява.

За съжаление, знаците, че не ти е верен, твърде рядко са чак толкова очевидни. И, ако все пак подозираш, че се случва нещо нередно и положението е толкова тежко, че подозренията не ти дават мира дори за минутка, задължително прочети това.

Заклеймява изневярата
Нали знаеш как, когато решиш, че се храниш нездравословно, заявяваш пред всички, че от този момент нататък имаш намерение да се упражняваш всеки ден и да не хапваш нищо сладко или мазно. Е, мъжете, които са кривнали, често правят същото като разпространяват на всеослушание това, което мислят за изневярата, а именно колко отвратителна постъпка е. Ще го надушиш от километри, ако се случи. 

Изчезва
Ако усетиш, че страшно е променил навиците си, по-добре направи няколко проверки, просто ей така, за всеки случай. Защо пък да не се появиш изненадащо на мястото, където ти е казал, че ще бъде? Ако го направиш няколко пъти и откриеш, че е „чист“, значи няма смисъл да продължаваш и той е невинен.  

Охарчва се за теб
Класическият знак са добрите стари подаръци. Те могат да бъдат под различни форми, но обикновено са свързани с външния ти вид. Бижута, дрехи, парфюми, козметика, бельо. Тъжно е, но вероятно се сещаш какво се опитва да стори с теб. Никой не иска да се чувства като кола, която претърпява милиони корекции, за да заприлича на някой друг модел.

Подозираш го в изневяра?Разказва ти за нея
Ако забелязваш, че твоят човек често говори за негова приятелка от противоположния пол, тук има нещо гнило. Разказите по адрес на въпросната личност са предпазен механизъм на неверниците. Доста вероятно е той да ти дава толкова детайли за мацката, с която ти изневерява, защото знае, че ще си помислиш: „Щом я споменава толкова често, очевидно между тях няма нищо. Все пак мъжете не са чак толкова тъпи, нали?“ Х-м-м, съжалявам момчета, но отговорът е положителен. На всичкото отгоре, когато изневеряват, мъжете са склонни да си намерят много нови интереси: различна музика, нова физическа активност, да правят секс зад гърба ти...

Купува суперскъпи подаръци
Подаръците им обикновено изразяват начина, по който се чувстват мъжете. Ето защо обичат да подаряват алкохол на приятелите си. С този жест те имат предвид: „Харесвам те повече, когато си малко подпийнал.“ Ако твоят човек купува скъпи подаръци на „приятелка“ (виж предишната точка), бъди подозрителна и проучи случая.

Е, разбира се, винаги има шанс просто невинно да се е изпуснал по-грубичко по адрес на изневярата, да е сменил работния си график, за да припечели малко повече, да си е намерил платонична приятелка, да е купил нещо на някого и просто да е решил да ти подари секси сутиен...
Лошото е, че в повечето случаи не е толкова невинен, колкото ти се иска.