Подготовка за най-страхотния секс в живота ти

Страхотният секс започва много преди акта!

 
 

Страхотният секс започва много преди акта!

Форплейът и сношението обират цялата слава, но е време да обърнем внимание и на времето преди форплея и всички секси неща, които правите (или трябва да правите), за да ви дойде настроението, още преди да се видите. Малко еротика през деня – от момента, в който се събудиш до вечерта, когато ще видиш любимия – предизвиква вълнение и възбуда (благодарение на отделянето на невротрансмитери като допамин и норепинефрин). Когато най-после сте заедно, тази възбуда може да разцъфти в по-силно удоволствие и за двама ви. „Ти си готова за секс – възбудена, овлажнена и затоплена и ще стигнеш до оргазъм по-лесно,“ обяснява д-р Лия Милхайзер, директор на програмата за женска сексуална медицина в университета „Станфорд“. Така че, следващия път когато ще се виждаш с любовника, се подготви за секс с тези креативни идеи.

Виж коя възбуждащата секс играчка да си купиш според зодията ти в галерията долу:

Галерия: Твоят възбуждащ хороскоп на секс играчките

Виж всички снимки

Сутринта

1. Прави упражнения с определена цел

Мисли си как да бъдеш по-гъвкава в леглото. Разтегни се или отиди на йога, за да подготвиш мускулите на краката за качване върху него или свивай колената си за мисионерската. Накрая изиграй три серии от по осем коремни преси, като стягаш тазовите мускули при всяко навеждане. Това ще тонизира мускулите в долната част на таза, които се свиват при оргазъм.

2. Пропусни гъбата

Насапунисай се с ръце, вместо с гъбата за баня. Докато ги плъзгаш по тялото си, се наслади на допира по извивките ти или затвори очи и си представи, че те сапунисва Джоуел Кинаман.

3. Направи си селфи, което няма да публикуваш

Искаш да се опипаш? Извади си телефона и си направи няколко много секси снимки пред огледалото в банята. Не е нужно някой да ги вижда, но ще ти дойде настроението и ще се почувстваш като истинска палавница.

4. Пусни си няколко песни с подтекст

Например Skin на Rihanna или каквото и да е от новия албум на Beach House, 7. Песните с палаво съдържание носят палави мисли и възбуждат.

►►►12 секси неща, които да направиш с телефона си

5. Облечи червено, вместо синьо

Проучване от 2017 е установило, че хората, които носят червени дрехи, се чувстват по-уверени и секси. Може би това се дължи на факта, че червеното се асоциира със страст, любов и секс. Дали ще е сутиен, шал или рокля, няма значение. Все ще ти напомня за похот.

6. Сложи си ванилов парфюм

Ароматът на ванилия намалява нивата на стреса и предизвиква сексуално желание. Проучване е установило, че мъжете не могат да устоят на аромата на ванилията и когато го усетят, притокът на кръв в пениса им се увеличава с 9%.

Навън

7. Свали си секси четиво

Някое евтино любовно романче, с което да се забавляваш, докато пътуваш за работа или училище, или докато обядваш сама.

8. Изпрати на любимия огнено съобщение,

в което му изброяваш всички шантави неща, които ще му направиш. Фантазиите ще възбудят и двама ви и ще чакате срещата си с нетърпение.

Тези пози ти гарантиран 100%-ов оргазъм: надникни ги в галерията долу:

Галерия: Секс позите, които ти гарантират експлозивен оргазъм

Виж всички снимки

9. Разгледай си снимките

от последното ви романтично пътешествие, които си направихте точно преди да се отдадете на див секс в стаята. Спомените за чудесното секси изживяване – усещанията, миризмите, звуците и това, което видя – ще те върне там.

10. Направи нещо мило

за партньора в спалнята. Купи му любимите му бонбони или някоя дреболия, която ще ти напомня за него. Това ще те изпълни със сладки мисли за него и ще разпали желанието за интимност. Той ще се почувства по-близо до теб, когато му дадеш подаръка, а сексът ще е по-задоволителен, когато има романтика.

Докато се приготвяш за вечерта

11. Почини си у дома,

преди да започнеш да се приготвяш, защото стресът и умората могат да прецакат и най-хубавия секс. Легни си на леглото с едната ръка върху сърцето и другата върху стомаха и дишай дълбоко, като вдишваш 4 секунди и издишваш 4 секунди. Прави го няколко минути, за да се отпуснеш.

12. Пресегни се надолу

и погали срамните си устни и клитора, но не стигай до оргазъм. Докосването ще даде знак на мозъка ти, че предстои любов. В отговор на сигналите, мозъкът ще изпрати кръв към интимните ти части и ще те подготви за секс.

►►►10 незаслужено забравени зони за прелюдия

13. Подкрепи се с храна с фалически символ,

като банан (или праскова, ако предпочиташ момичета), за да се подготвиш психически за форплея. Оближи го от горе до долу или пробвай нови движения.

14. Пусни си секси подкаст,

докато отиваш към срещата, за да се възбудиш. Например кратките еротични истории Friday Night Fun Erotic Stories (безплатни, stitcher.com), които са дълги по 15-ина минути.

15. Спомни си някоя от първите ви срещи,

докато го целуваш. Спомените са онова нетърпение от началото ще усилят възбудата ти още повече. В този момент вече ще ти е много трудно да изтърпиш всичко, което сте планирали за вечерта, вместо да замъкнеш любимия направо в спалнята.

Екстремно, ако посмееш

Преди да излезеш от вас, си пъхни в бельото вибратор с дистанционно или пробвай с OhMiBod Club Vibe ($79, amazon.com). Той е в комплект с дантелени прашки, които го държат в правилната позиция. Включвай си го от време на време за приятна клиторна стимулация. Най-хубавото е, че никой няма да разбереш защо си толкова ... развълнувана.

Секси игри за пред-удоволствие

Тези горещи занимания гарантирано ще ви възбудят!

Горещи точки

Предизвикайте се всеки от вас да направи класация на трите най-горещи секс сесии и после сравнете списъците. Разговорът за това кои са най-еротичните изживявания, ще ви накара да се нахвърлите един на друг и да си разкъсате дрехите.

Плътски подсказки

Изпрати на любимия линкове към най-шантавите вещи, с които искаш да си поиграеш, като листенца от рози, копринен шал, превръзка за очи... После той трябва да измисли какво искаш да направиш с тях.

Секси снимката

Започни да снимаш различни части на тялото си – пръсти на краката, глезен, коляно и ги пращай на любимия с посланието: „Когато повече не можеш да чакаш, за да ме видиш, дай знак.“