Почивката на Бритни беше кратка. Върна се в IG

А дали?! Почивката на певицата от социалните мрежи беше кратка. Спиърс се завърна в Instagram с нови сили.

Снимка: @britneyspears

Почивката на певицата от социалните мрежи беше кратка. Спиърс се завърна в Instagram с нови сили.

Как изглеждаше Бритни Спиърс в началото на кариерата си​, виж в галерията по-долу:

Почивката на певицата от социалните мрежи беше кратка. Спиърс се завърна в Instagram с нови сили.

Как изглеждаше Бритни Спиърс в началото на кариерата си​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Как изглеждаше Бритни Спиърс в началото на кариерата...

Виж всички снимки

►►► Бритни Спиърс се сгоди!

Дигиталният детокс на 39-годишната Бритни Спиърс не продължи дълго - певицата се върна в Instagram, след като преди седмица изтри акаунта си. Тя сподели, че е прекарала уикенда с годеника си Сам Асгари, с когото са отпразнували годежа си.

"Няколко кадъра от бягството ми през уикенда, за да отпразнувам годежа си с моя годеник... Все още не мога да повярвам! Не можах да се задържа далеч от Instagram за дълго, затова се връщам!"

Фенове на звездата, веднага се усъмниха, имайки предивид внезапното й изчезване веднага след обявяването на годежа. Действително всичко изглежда малко странно и вероятно заради това последователите й коментираха новите снимки, че не са сигурни, че действително са нови и актуални кадри:

"Какво се случва? Това са снимки от преди две години." / "Ще публикуваш ли още снимки? Много сме загрижени, Бритни. Всичко наред ли е?" / "Мислех, че си подстригана и боядисана вече... Това са стари снимки. Нещо не е наред, Бритни, дай ни знак"

В следствие на загрижените коментари Бритни публикува видео, в което танцува, за да докаже, че всичко е наред.

"Съжалявам, обичам дългата си коса... така че това съм аз... Бог да благослови всички ви и не забравяйте да останете все така благодарни и да се молите!Червената ми боя падна под душа и приличаше на местопрестъпление!"

Феновете й обаче се разтревожиха още повече от тези думи - те са сигурни, че последните публикации на Бритни не са публикувани от нея.

"Няма да се хванем!" / "Върнете профила на Бритни! Това не е тя" / "Бритни, какво се опитваш да ни кажеш?" - пишат фенове в коментарите.