​“По-прекрасна си от своето отражение”, нека бъде новото ти мото!

Хайде да играем на асоциации - ключова дума “2000-та година”. Твоите предположения: училище, домашни, ставане рано, скука, незабравими моменти, първа целувка, пеперуди в стомаха, първо гадже, акне… Ммм, да. Върни се в 2000-та с нас, НО! Без акне.

Новата линия Blemish Control на CeraVe за проблемна кожа, състояща се от три нови продукта, които намаляват несъвършенствата (почистващ гел, гел за кожа, склонна към несъвършенства и серум с ретинол за равномерен вид на кожата, бе представена на бляскаво, стилно, шумно и изискано парти в центъра на Белград.

“Ти си по-прекрасна от своето отражение.” Този цитат ми привлече вниманието на партито и ми се заби трайно в главата. Нека тов мото си намери (сериозно) място и в твоята глава!

На 12-и октомври, партито по повод представянето на новата линия, събра медии, инфлуенсъри и други известни личности от страните в региона - Сърбия, Словения, Хърватия, България и Босна и Херцеговина.

Брандът CeraVe е създаден през 2004 г. в Америка, оттам идва и концепцията и темата на събитието "Обратно в 2000-та година", съответно програмата и декора бяха напълно съобразени. Ретро хитове, селектирани от гост-DJ и музикално изпълнение на живо на местната изгряваща поп звезда Зои бяха само малка част от изненадите, които домакините бяха подготвили за гостите.

В директна видео връзка от Ню Йорк се включи съоснователят на марката CeraVe - Том Алисън, приветстван от дерматологът Йована Майсторович, както и представители на марката L'Oreal Adria Balkan - Петра Млакар Зорко и Матеа Валтер Милин, както и посланикът на марката за Сърбия и известна певица Ида Престер, за да разкажат заедно за новостите около бранда.

Страхотното настроение, музика и бляскав декор помогнаха на всички присъстващи да си припомнят сладките 2000-и, а на онези с кожни неравности - да вдигнат брадичка и да се приемат такива, каквито са, защото вече сме 2022 и има решение за всички „нередности“! Адекватната рутинна грижа за кожата гарантирано поставя края на порочният кръг на акнето, защото CeraVe #REVERSETHEACNECYCLE е тук!