По-красива със съветите на мама

Женските тайни за красота нямат край. Да почерпим от опита на нашите майки!

 
 

Женските тайни за красота нямат край. Да почерпим от опита на нашите майки!

Как се разкрасяват звездите в свободното си време? Разбери от галерията долу:

Галерия: Как се разкрасяват звездите в свободното си време

Виж всички снимки

За чиста кожа

Никога не си лягай, преди да си почистила лицето от грима. Използвай смес от равни части лимонов сок и розова вода. Натопи памучен тампон в лосиона и почиствай кожата вечер и сутрин.

За редовен стомах

Жените се чувстват красиви, когато са леки и подвижни, а това зависи от това колко редовен е стомахът. Сутрин на гладно изпивай чаша хладка вода и хапвай по две-три сушени сливи – тази рецепта е по-ефикасна от лаксативите.

За гладка и мека кожа

Краставиците са редовно на пазара, включително и в студените дни. Тяхната кора е идеално средство за освежаване на лицето. След маска, която престоява десетина минути, кожата е по-мека и гладка.

За бели зъби

Пий газираните напитки със сламка – така се ограничава времето за контакт между емайла на зъбите и захарта и киселините, които се съдържат в напитките.

►►►8 бюти дилеми и тяхното решение

Благотворна вана

Във водата на ваната разтвори малка шепа сода бикарбонат – от нея кожата на тялото се овлажнява и омеква. Ефектът е и успокояващ.

За изсушена коса

Ако краищата на косата ти са много сухи, намажи ги с малко крем за ръце. След като престоят така десетина минути, ги изплакни.