По-атрактивна лятна визия: в 10 стъпки

Ето няколко прости трика, които ще ти помогнат да направиш лятната си визия да изглежда по-нестандартно и интересно.

Ето няколко прости трика, които ще ти помогнат да направиш лятната си визия да изглежда по-нестандартно и интересно.

Шал, вързан за малка дамска чанта

Шал на дръжката на чантата или на колана е най-лесният начин да добавиш ярък визуален акцент към визията си. В същото време не можеш да се ограничаваш по никакъв начин в цвета - аксесоарът ще бъде далеч от лицето ти, така че не е необходимо да се съобразяваш само с онези цветове, които ти подхождат.

Най-скъпите чанти в света, виж в галерията долу:

Галерия: Най-скъпите чанти в света

Виж всички снимки

►►► Тест: Коя е перфектната чанта за теб?

Очилата добавят акцент в цялостната ти визия

Няма значение дали са слънчеви очила, или диоптрични. Рамката е това, което ще направи визията ти закачлива и стилна. Готините очила са в състояние да направят дори комплект дънки и бяла тениска, да не говорим за по-интересни комбинации, да изглеждат като топ модна тенденция!

Тениска под спортна рокля

Добре дошли на най-добре познатата ти комбинация от тийнейджърските ти години, нали?

Чорапи и отворени обувки

Да, това е доста трудно възприемчива идеи за голям процент от хората, но всъщност е доста добра (ако е добре съчетана, разбира се!) Чорапите с акцент и отворените обувки са сериозна претенция за супер стилна визия и затова дрехите в този случай също трябва да са на ниво.

Закачлива прическа

Акцентът не е непременно облеклото или аксесоарите. Прическата ти също може да се превърне в акцент. Съветваме те да обърнеш внимание на различни креативни плитки. И ако се научиш да ги тъчетаваш правилно, ползата ще бъде двойна: винаги ще изглеждаш безупречно.

Тюрбан

Удобен аксесоар. В жегата е удобно да прибереш косата си, така че да не ти пречи, и да не е рошава. Можеш да използваш копринени шалове за това, защото изглеждат по-луксозно.

Шапка

Шапката превръща всяко облекло в стилна визия. Махни я и на снимката дрехите ти ще останат незабележими. Най-важното преди всичко е това да избереш подходящата шапка за теб.

Животински принт (в умерени количества!)

Животински принт в малки дози работи добре за летния ти гардероб. Например обувки, чанта или копринен шал (но само едно!)

Големи аксесоари

Закачливите големи бижута изглеждат добре със семпли и не претенциозни рокли.

Червено червило

Не забравяй за този така прост и универсален начин да направиш всяка своя визия ярка и различна.