Плажните модни находки, които можеш да носиш и в града

Ще се осмелиш ли?

от

© iStock

Лятото е сезонът на експериментите, а това е една от причините да сме толкова влюбени в него. Например, отишла си на плаж, заредила си се с много емоции и почти си постигнала така желания шоколадов тен, изпила си няколко коктейла с приятелките си, но вечерта наближа и искаш да отидеш заедно с тях да хапнете нещо в града, изобщо не се притеснявай за стайлинга си. Има толкова много начини да превърнеш плажната си визия в street style вдъхновение.

© iStock

Плажните чанти са супер актуални и вече са част от ежедневния ни летен аутфит. Същото важи и за облеклото, като например горнището на банския или пареото. В града моментално се преобразуват в ефектен кроп топ, а плажната чанта - в стилен моден аксесоар. Ако банския ти е цял, а не от две части, комбинирай го с къси дънкови панталонки или ефирна пола. Носи го като боди, едва ли някой ще разбере, че не е. Не е нужно да сваляш и шапката с периферия, особено ако се мачва с чантата ти.

Овърсайз ризите, които обикновено взимаме с нас на плажа, също много бързо могат да се превърнат в ефектно стайлинг решение. Ако ризата ти е достатъчно дълга, прибави колан и може да я носиш като рокля. Ако пък е по-къса, разкопчай няколко от копчетата и завържи на панделка отпред, прибави любимите джинси и си готова за разходка из градските улици.

Селена Гомес

© Getty Images

Галерия: 20 идеи как да си направиш перфектни снимки...

Виж всички снимки