Планираш сватба? Ето как може да спечелиш безплатна булчинска рокля

Участвай в томболата на Sofia Wedding Expo и ако имаш късмет, може да си тръгнеш с рокля на дизайнерката Евгения Борисова, на стойност 2000 лв.

от

Sofia Wedding Expo

© Личен архив на организаторите

На 14 и 15 януари 2023 г. ще се проведе петнадесетото сватбено изложение Sofia Wedding Expo. Събитието ще се състои в центъра на София – отново в красивите зали на „София хотел Балкан“.

През годините изложението се превърна в най-значимото сватбено събитие и представлява професионална платформа за пряка комуникация и директен контакт на всички двойки, на които им предстои сватба, с професионалистите от сватбения бранш.

Бъдещите младоженци ще имат уникалната възможност в рамките на уикенда да се срещнат с най-добрите в сферата на сватбените услуги, да се запознаят с новите тенденции в сватбената мода, да планират своето сватбено тържество и да получат безценна информация, което ще улесни подготовката на сватбения ден. Те ще могат да се възползват от големи отстъпки, които фирмите изложители правят по време на събитието.

В специално обособено място в програмата на изложението ще бъдат проведени кратки семинари от най-изтъкнатите професионалисти в различните сфери – флорист, фотограф, сватбен агент и др. Програмата ще бъде обявена в сайта на изложението на 3 януари 2023 година.

Фирмите изложители ще представят булчинска мода, мъжки костюми, цветя и флоралнидекорации, сватбени агенти, торти и предложения за сладък бар на сватбата, бижута, локации, фотографи, огнени и светлинни ефекти, пиротехника и балони, покани, аксесоари, танцови формации, лимузини, гримьори и фризьори, предложения за сватбено пътешествие. За пръв път по време на изложение на специална площ ще бъдат позиционирани произведения на тазгодишните носители на „Златна игла 2022“ - Ирен Велковски, Радослава Лазарова, Радостина Долапчиева, Мария Радославова – Миа и на модна къща Andrews.

Всички посетители ще участват в томбола с много награди – нощувки в прекрасни хотели в България и в Гърция, спални комплекти за младоженци, книги за семейството, ваучери за козметични процедури и много други. Тази година голямата награда ще бъде булчинска рокля на дизайнерката Евгения Борисова, която е на стойност 2000 лв.!

Първият ден изложението ще бъде отворено за посетители от 10:00 до 19:00 часа, а вторият ден, на 15-ти януари (неделя), може да бъде посетено от 10:00 до 18:00 часа. Входът е с билет на стойност 3 лв.

За повече информация: www.sofiaweddingexpo.com

Кейт Мидълтън в булчинска рокля и с тиарата на принцеса Даяна

Вижте повече

Кейт Мидълтън в булчинска рокля и с тиарата на принцеса Даяна

За официалното си представяне Кейт избра рокля на Jenny Peckham от булчинската колекция на марката.

Какво трябва да знаеш за избора на сватбена рокля

Вижте повече

Какво трябва да знаеш за избора на сватбена рокля

Бъди подготвена за крокодилските сълзи на майка си!