Питай най-добрия астроприятел

Полезни съвети от астролога, автора и Instagram кралицата Ализа Кели.

Скъпа Ализа,

Бившата ми най-добра приятелка е Козирог. Казвам „бивша“, защото преди около пет години имахме голям проблем. Тя се заби с някого, от когото се интересувах, казах ѝ, че съм бясна, и тя отвърна, че съжалява – но аз не приех извинението ѝ и оттогава не сме си говорили. Изпратих ѝ картичка, когато разбрах, че е загубила близък човек, но тя не ми отговори. Напоследък си мисля за нея. Да спра ли да се надявам, или да се свържа с нея по някакъв друг начин?

С уважение,

Самотен Лъв!

Скъпи Самотен Лъв,

Хубавата новина: връзките могат да се възстановяват.

По-малко добрата новина: понякога е по-добре да се продължи напред. Нека прегледаме обстоятелствата при теб.

Ти си страстен Лъв, с кипяща кръв, водещ се от сърцето си, което те прави прекрасен и обичащ приятел. Ноооо, също така и те управлява Слънцето, което значи, че има моменти, в които си мислиш, че целият свят се върти около, ъъъ, теб.

Козирогът, в същото време, е обсебен от чувство на отговорност. Може и да не задържат като Скорпион яда си…но си имат списък с всеки, който по някакъв начин ги е подвел. И определено няма да с променят мнението, докато другият човек не си признае грешката.

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Така че, добре е, че си изпратила на бившата си най-добра приятелка картичка (по пощата, с печат), но ако не си написала и нещо за извинение, сега ще трябва да се извиняваш и за това. Това са вариантите, Лъв. Знам, гадно е да загубиш приятел, но преди да я потърсиш, се убеди, че наистина искаш да възстановиш приятелството и си готова за емоционална работа. Попитай се дали наистина изпитваш съжаление, или не понасяш, когато някой охладнее към теб. Ако чувстваш истинско огорчение от ситуацията и вярваш, че твоят Козирог е объркал нещата – не се хаби в посока възстановяване на отношенията. Използвай енергията, за да си създадеш нови приятели.

​Момент, а какво е стелиум?

В общо линии това е мистериозно звучащото наименование, за това, което се образува, когато имаш повече от три планети в един и същ знак. (Време е да си свалиш астралната карта от някой сайт, използвайки деня, часа и мястото си на раждане).

Стелиумите разбиват стереотипите, начинът, по който можем да обясним нещата за себе си, които никога не сме разбирали. Да кажем, че Слънцето ти е в Скорпион, но Луната, Венера и Марс са ти в Стрелец – този стелиум обяснява защо си повече импулсивна, отколкото постоянна. И всичките ти приятели, които не вярват в зодиите, те дават за пример как така си Скорпион, а не приличаш на други от тази зодия и ти правят анализи (особено Девите).

Галерия: Кое цвете отговаря на твоето име?

Виж всички снимки