Питай, без да се притесняваш!

Винаги има група въпроси, които искаш да зададеш, когато става дума за секс, но се притесняваш. Време е да загърбиш предразсъдъците си!

 
 

Винаги има група въпроси, които искаш да зададеш, когато става дума за секс, но се притесняваш. Време е да загърбиш предразсъдъците си!​

Колкото и да си убедена, че сексът е проста физика - уви, не е само физика! Доста често за секса трябва да се говори и да се споделя, за да вървят гладко и горещо нещата. , че за секса може и трябва да се говори.

Върни си желанието за секс мигновено, виж как в галерията по-долу:

Галерия: Върни си желанието за секс мигновено

Виж всички снимки

►►► Парещи емоции за още по-горещ секс

Събрахме най-популярните въпроси по темата „18+“ и помолихме експерт – практикуващ психолог, психотерапевт и сексолог Александра Милър – да им отговори!

Как да се наслаждиш истински на секса? Къде е G-точката и важен ли е размерът?

За жената сексът започва в главата, така че е важно тя да бъде "изключена" от проблеми, в противен случай нито един полов орган, бил той с размерите на Айфеловата кула, няма да може да я задоволи... За някои жени елементът на пълното притежание е важен и тук може да се говори за големия размер на пениса, когато пълното проникване и запълване на пространството му психологически дава желания резултат.

В същото време, в реалния живот, ако партньорът ти е обичан и желан, размерът на пениса не играе никаква роля - дори неговият минимален "представител" може доста да достави отличен оргазъм, тъй като G-точката е един от източниците, които доставят удоволствие на женското тяло - намира се на дълбочина само от 2,5 до 7,6 сантиметра.

Добра ли е за теб мастурбацията? И колко често е добре да го правиш?

Милър сочи, че понякога този акт дава необходимата релаксация, ако не се превърне в навик и не се превърне в неизменна част от живота ти. Ако човек не знае как да се отпусне по друг начин, няма дългосрочна връзка и в живота му присъства само мастурбация или гледане на порно, тогава това е една от проявите на пристрастяване - пряка причина да се свържеш с психолог или сексолог. В процеса на мастурбация, при отсъствие на партньор (понякога двойката прави това заедно като вариант на любовна игра), имагинерният фактор се включва, човекът се оказва в несъществуваща ситуация, следователно той е в измислен свят...

Как да увеличиш либидото си?

Чрез храна и спорт. От нищо друго няма нужда! Ако включиш повече растителни храни, морски дарове и люти подправки в менюто си, можеш драстично да подобриш сексуалното желание и на себе си, и на партньора си.