Пипа Мидълтън избра класическо име за момиченцето си

По-малката сестра на Кейт Мидълтън вече е майка на три деца.

© Getty Images

Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс вече са петчленно семейство, след като през юни им се роди момиченце.

Двойката, която възпитава Артър на 3 години и Грейс – на 1, кръсти новородената си дъщеря Роуз, научиха от PEOPLE. Името не е случайно и има връзка с Лилибет!

Името произлиза от латинското „rosa“, което се отнася до цветето, и е класирано на 61-во място сред имената на бебетата за 2020 г. в Англия, според NameBerry. Розата също така е цветето на месец юни.

Тройно щастие: Пипа Мидълтън стана майка за трети път

Вижте повече

Тройно щастие: Пипа Мидълтън стана майка за трети път

По-малката сестра на херцогинята на Кеймбридж и нейният съпруг Джеймс Матюс отпразнуваха раждането на дъщеря си преди няколко седмици, според People.

Роуз има сладка връзка с 1-годишната дъщеря на Меган Маркъл и принц Хари, чието ичме също е вдъхновено от цвете. Херцогът и херцогинята на Съсекс кръстиха момиченцето си Лилибет на бабата на Хари (Лилибет е детският псевдоним на кралица Елизабет), но те я наричат Лили.

По-малката сестра на Кейт Мидълтън също залага на класически имена, като Артър и Грейс. Тя също така последва стъпките на кралската си сестра – раждането се случи в болницата St. Mary's – същото място, където Кейт и принц Уилям посрещнаха и трите си деца: принц Джордж, 9, принцеса Шарлот, 7, и принц Луи, 4.

Трите деца на Пипа ще имат безброй срещи със своите кралски братовчеди в бъдеще. Според източник, Пипа и семейството й планират да се преместят в село, близо до имението Бъкълбъри в Бъркшър, където Пипа и нейните братя и сестри са израснали и където родителите им все още живеят. Новият им дом ще бъде на около 50 минути път от Уиндзор – мястото, на което Кейт, Уилям и трите им деца ще се преместят това лято.

Не е тайна, че Пипа и нейният съпруг очакват с нетърпение да се установят, да имат деца и да водят спокоен живот, както неведнъж са споделяли близки до двойката.