Пийт тръгва на психолог след раздялата с Ким

Пийт Дейвидсън трудно преживява раздялата с Ким Кардашиян. Стана известно, че комикът е потърсил помощта на психолог, за да се справи, но не става въпрос само за Ким, а за бившия й съпруг Кание Уест.

Рапърът реагира изцяло в свой стил на новината за раздялата на бившата си съпруга. Той публикува корицата на The New York Times в социалните мрежи със заглавие „Скит Дейвидсън мъртъв на 28 години“.

Снимка: Instagram

Действията на Кание явно са неприятни за Пийт (и не е изненада!). People съобщава, че комикът сега търси помощ. „Вниманието и негативността, идващи от Кание и неговите лудории, са стимул за Пийт и той трябваше да помоли за помощ“, казва роднина на Дейвидсън. Източникът добавя, че Пийт „не съжалява, че се е срещал с Ким и иска да покаже ясно, че тя го е подкрепяла през цялата връзка“. „Продължавайки напред, той просто иска да се съсредоточи върху кариерата си“.

Припомняме, че романсът на Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън започна през октомври миналата година, когато те се целунаха в ефира на шоуто SNL. След това двойката постепенно потвърждаваше слуховете, че те наитина имат връзка, чийто край очевидно дойде.

Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън се разделят?

Вижте повече

Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън се разделят?

Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън се разделиха след девет месеца връзка. Това съобщава Page Six, позовавайки се на няколко източника от звездната среда.