Пийт Дейвидсън не ревнува ли? Ким Кардашиян се сдобри с Кание Уест

Ким и Кание отново намериха път един към друг и стоплиха отношенията си.

Ким Кардашиян и Кание Уест се разделиха преди повече от година. Разривът в отношенията на звездите не беше мирен. Със сигурност си спомняш, че след развода бившите съпрузи неведнъж си разменяха неособено ласкави реплики. Нещо повече, рапърът дори публично заплаши новия избраник на бившата си съпруга.

Нов скандал около Ким Кардашиян

Въпреки това Ким и Кание отново намериха път един към друг и стоплиха отношенията си. В ефира на предаването Today Кардашиян разказа как двамата с Кание са отпразнували Деня на бащата. „Децата прекараха целия ден с него и след това вечеряхме заедно по повод празника“, каза звездата в предаването. Тя отбеляза още, че на този ден иска да изрази уважението си към хората, които са я отгледали и сега се грижат за децата й.

Между другото, онзи ден Ким и Кание за първи път от дълго време се появиха заедно на баскетболния мач на голямата си дъщеря Норт. Дали това не е крачка към сдобряването и томахавката ще бъде заровена?

Ким Кардашиян остава вярна на скандалната си репутация

Вижте повече

Ким Кардашиян остава вярна на скандалната си репутация

Отново погледите са в нея, както и критиките. Звездата не се съобрази с правилата във Ватикана и това стана повод за нов скандал в мрежата.