Пийт Дейвидсън набира скорост. Връзката му с Ким се оказа златна възможност

Както гласи поговорката - "Не знаеш какво печелиш, когато губиш". В живота на комика тази народна мъдрост действа с голяма сила.

Напоследък активно се обсъжда в социалните мрежи колко печели гаджето на Ким Кардашиян? И как се отразява връзката им на кариерата и на двете знаменитости?

Романът на Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън се разви бързо. Наскоро комикът дори заяви, че е готов да стане баща. Но докато двойката не премине към следващия етап: те все още се наслаждават на периода „букет от бонбони“ на връзката си.

Не толкова отдавна те почиваха заедно в Австралия: Ким Кардашиан отлетя на друг континент специално, за да види половинката си, докато Пийт Дейвидсън работи на снимачната площадка. Между другото, той активно развива актьорската си кариера. И наскоро журналистите дори успяха да разберат колко печели Дейвидсън.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Западни медии обявиха хонорара му за участие в сериала Bupkis. Според Variety Пийт е спечелил 500 000 долара и то само от един епизод на шоуто. Което си е досата впечатляващо! Мнозина от близкото обкръжение на звездите смятат, че дори и чувствата им да не са най-силните, които може да има между двама души - то за личностите и кариерите им нещата са повече от прекрасни.

Припомняме, че романсът на Ким и Пийт започна през октомври миналата година, когато те се целунаха в ефира на шоуто SNL.

Галерия: Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян

Виж всички снимки