Пийт Дейвидсън: Ким ми помогна да разбера, че съм семеен тип

Гаджето на Ким Кардашиян е готов да стане баща: „Разбрах, че съм семеен тип“.

Американският комик и гадже на Ким Кардашиян Пийт Дейвидсън даде интервю за Кевин Харт, в което заяви, че вече наистина няма търпение да има деца.

"Определено Ким ми помогна да се опозная още по-добре и да разбера, че съм семеен човек... Това е моята цел, която още не съм постигнал – искам да имам дете. Това е моята мечта".

Комикът заяви, че смята бащинството за "забавно нещо", което ще му позволи да стане по-добър човек.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

"Много се вълнувам и точно за това се подготвям в момента. Просто се опитвам да бъда добър и да се развивам и да ставам още по-добър, така че когато това се случи, да ми е по-лесно".

Дейвидсън също разказа и за това как трудното му детство е повлияло на творческия му път: на седемгодишна възраст той загубил баща си, който бил пожарникар и загинал по време на терористичната атака на 11 септември 2001 г. След това Пийт изпаднал в депресия.

Ким: Пийт е най-доброто нещо в живота ми

Вижте повече

Ким: Пийт е най-доброто нещо в живота ми

Ким Кардашиян разкри какво най-много я привлича и обича у Пийт Дейвидсън.

"Казвам на приятелите си, че през цялото време си мисля: "Ако всичко беше наред, ако детството ми беше хубаво, вероятно щях да работя като строителен работник в Стейтън Айлънд." Бих бил най-щастливият човек на света, но всички неща, които ми се случиха ме накараха да обичам комедията".

Припомняме, че Пийт се запозна с Ким през есента на 2021 г. Оттогава са и двойка. Комикът прекарва много време с четирите деца на звездата и дори вече е известно, че Дейвидсън си е направил татуировка с инициалите на Ким и нейните деца.

Виж целия разговор: