Певица си татуира Хари Стайлс на лицето

24-годишната певица Келси Картър си татуира на бузата лика на Хари Стайлс от One Direction... А ние сме шокирани.

Не отричаме, че Хари Стайлс от One Direction е сладурче, но не сме сигурни, че бихме искали да си го напомняме постоянно, когато се погледнем в огледалото.

Виж какво е удачно да си татуираш според хороскопа ти (снимки долу):

Галерия: Правилната татуировка за теб според хороскопа ти

Виж всички снимки

Това е само наше мнение. Певицата Келси Картър от Лос Анджелис явно толкова си пада по Стайлс, че си татуира лика на дясната си буза и гордо показа резултата не с една, а с две снимки в Instagram.

„Мамо, виж какво ме накара да направя“, написа Келси към шокиращите кадри.

►►► 7 неща, които да знаеш преди да се татуираш

24-годишната музикална изпълнителка, родом от Нова Зеландия, очевидно иска да засвидетелства любовта си към Стайлс. Или по-точно да привлече вниманието му към личността си.

В интервю за онлайн изданието i-D миналата година, Картър изрази огромното си желание да работи с Хари Стайлс.

Това което ми харесва в професионално отношение у него, че той беше типичната поп звезда, след което направи завой и издаде класически рок албум. Освен това, искам неговата кариера. Чувствам, че съм неговата женска версия. Всъщност се преместих в САЩ, за да стана актриса, но музиката се превърна в основното ми занимание. Наистина искам да работя с него. Хайде да работим заедно! Хари, къде си? Помнете ми думите: ще имам песен в следващия му албум.

Наред с татуировката, думите на Келси Картър ни звучат леко налудничаво. Но както казва самата тя, сега Хари е на ход. Ще я покани ли да запише песен за новия му албум. Сериозно се съмняваме...