Петте най-често срещани грешки на жената в леглото

Понякога една грешка може да стане причина за лош край и на секса, и на отношенията.

© iStock

Хората не са идеални, но от време на време всеки от нас, бил той мъж или жена, прави грешки. Това се отнася и до поведението по време на игрите в леглото. А понякога една грешка може да стане причина за лош край и на секса, и на отношенията.

Галерия: Секс пози според неговата зодия

Виж всички снимки

Руски психолози съветват жените да избягват основните грешки, които допускат по време на секс.

1. Бърборене в постелята. Сексът няма нужда от разговори, той трябва да изпълва околното пространство не с бъбрене, а с протяжни стонове, шумно дишане и други подобни звуци. А за любовта и други неща може да се говори и по-късно.

2. „Ти си по-добър от Иван, Петър и … взети заедно”. Няма съмнение, че в първата минута тази похвала след секс ще поласкае всеки мъж, но не трябва да го сравнявате на глас с предишните си партньори.

3. Пасивен секс. Принцесата легна и зачака. Това поведение от женска страна дразни всички мъже без изключение. Лежащото „дърво” не възбужда много хора, а след секс с такова, ти се струва, че ти просто си излязъл от спортната зала и си се уморил.

4. Секс по време на футболен мач. Така става, че пристрастните към футбола не трябва да бъдат изкушавани с друго по време на важен за любимия отбор мач. Ако участва в това състезание за мъжкото внимание, то тя по всяка вероятност ще изгуби срещата, а рискува и да бъде навикана.

5. „По рано ти не си правил това!”, „Къде се научи на това?”. След такива думи и възможната сцена на ревност възбудата изчезва за дълго време, а желанието за експерименти – може би завинаги.

Източник: бгнес.