Пет за късмет! Памела Андерсън отново се развежда

Памела Андерсън подаде молба за развод с петия си съпруг година след сватбата.

Памела Андерсън подаде молба за развод с петия си съпруг година след сватбата.

7-те най-бляскави звездни сватби на годината​, виж в галерията долу:

Галерия: 7-те най-бляскави звездни сватби на годината

Виж всички снимки

►►► Памела Андерсън се омъжи отново!

Памела Андерсън подаде молба за развод с петия си съпруг, бодигарда Дан Хейхърст, само година след като сключиха брак. Западни медии съобщават новината, научена от близък на двойката. По-късно информацията беше потвърдена от представителя на актрисата.

Близки на Памела разказват, че звездата искала да се раздели със съпруга си, защото той бил: „лош, недоброжелателен човек и не я подкрепял“. 

Информаторът също така нарече краткия съюз на Памела и Дан "пандемичен вихър", който е утихнал. Преди това Хейхърст бе бодигард на Андерсън, преди романът им да започне. Близките на двойката отбелязват, че въпреки че пандемията първоначално е била щастливо време за тях, съвместната карантина в крайна сметка е довела до охлаждане на чувствата.

"Те се опознаха по-добре и по този начин Памела осъзна, че Дан всъщност не е този, от който се нуждае. В момента те не са в приятелски отношения, защото тя реши, че нямат нищо общо... Той не се е държал с нея така, както тя би искала".

Въпреки кавгите Дан искал да подобри семейните отношения, но Памела очевидно е била разочарована от партньора си и категорична в решението си.