Пет начина за нанасяне на руж

Както формата, така и мястото на нанасяне на руж, са от съществено значение. Затова е важно да знаеш какви са начините за поставянето му и да избереш най-подходящия за теб.

 
 

Както формата, така и мястото на нанасяне на руж, са от съществено значение. Затова е важно да знаеш какви са начините за поставянето му и да избереш най-подходящия за теб.

Виж коя е тенденцията за грим, която звездите обожават в галерията долу:

Галерия: Неонов грим: тенденцията, която звездите обожават

Виж всички снимки

►►► Грим, който ще подчертае усмивката ти

Естествен начин: това е класически метод за нанасяне на руж, с чиято помощ се постига естествена руменина на лицето. Състои се в това да нанесеш малко количество на бузите, като е необходимо да направиш няколко кръгови движения с четката. Мястото на нанасяне се избира изключително лесно: два пръста разстояние от носа и два от долната част на окото.

via GIPHY

Драматичен начин: през последните сезони разбираме от модния подиум, че ружът вече не се слага само на бузите, но и върху клепачите и на слепоочието. За да постигнеш още по-забележителен ефект, трябва да подмениш четката си с такава за сенки. Нанеси цвета на слепоочието и го разнеси към очите и към скулите.

via GIPHY

Докосната от слънцето: няма значение дали кожата ти е виждала слънце през последните месеци, защото с няколко подходящи тона руж ще изглеждаш като току-що завърнала се от екзотична ваканция. Ключът е в това да смесиш слънчев прах с розов руж, който ще донесе усещане за свежест и светлина. Използвай голяма четка и внимателно нанеси сместа върху скулите, челото, слепоочието, върха на носа и брадичката.

via GIPHY

Пурпурен цвят: розовият тон ще бъде твой съюзник за постигане на онзи цвят на бузите, който си имала като малка след цял ден игри на площадката. Нанеси цвета в горната част на бузите в близост до очите и бавно го разнеси с върха на пръстите. Излишната част остави за носа, тъй като този жест ще направи ружа още по-естествен.

via GIPHY

Изваян начин: ружът може да ти помогне да подчертаеш лицето, без да се налага да използваш контур. Просто трябва да нанесеш цвета в зоните под и над скулите.