Перфектният есенен стайлинг според Кендъл Дженър: Мини рокля + ботуши

Доверяваме се на по-къси подгъви, преди температурите да паднат драстично

от

Въпреки че есента вече почука на вратата ни, Кендъл все още не е оставила своите мини рокли. Моделът беше забелязан в Ню Йорк с перфектния преходен тоалет от лято към есен, в чийто център беше светлосивата й мини рокля с тънки черни презрамки и с черен подгъв. Към нея прибави и чифт кожени ботуши под коляното в шоколадово кафяво. И накрая, завърши визията си с правоъгълни слънчеви очила, подходяща чанта през рамо и малки обици.

© Instagram

Слабостта на Дженър да експериментира с различни ботуши е добре документирана през изминалия сезон.

През август, например, тя беше видяна в Бевърли Хилс да носи лачени кафяви каубойски ботуши, които стилизира с изцяло кафяво облекло, включващо потник и миди пола.

През май папараците я заснеха в друг шикозен стайлинг, докато беше в Ню Йорк. Тогава тя отново носеше кафяви ботуши, но този път бяха на ток и с тесни квадратни върхове. Тя съчета обувките с кремав чифт прилепнали към кожата панталони, с V-образна талия, която се спуска точно под пъпа й, и карамелено яке.

Кендъл, това естествените ти устни ли са?

Галерия: 26 блестящи визии на Кендъл Дженър от червения...

Виж всички снимки

„Харесва ми да смесвам мъжкото с дамското. Да се обличам по-гръндж и момчешки е удобно, а аз обичам да ми е удобно“, казва тя в интервю. „Когато бях дете, носех само момчешки дрехи“, допълва Кендъл.

Кендъл Дженър отново разтопи сърцата на феновете

Урок по street style от Кендъл Дженър: Бъди смела!

Вижте повече

Урок по street style от Кендъл Дженър: Бъди смела!

Моделът се облече в Schiaparelli от главата до петите