Перфектният ритуал за обемна коса

По-слаба, по-фина и по-трудна за оформяне. Ако не чувстваш косата си толкова здрава, колкото преди, то е време да й обърнеш внимание. Серията Phytodensia на Phyto е точно за теб.

По-слаба, по-фина и по-трудна за оформяне. Ако не чувстваш косата си толкова здрава, колкото преди, то е време да й обърнеш внимание.

Причините за изтъняване и загуба на обем

С възрастта косата изтънява, губи сила и блясък. Тези промени произтичат от скалпа, който се променя с времето, точно както и кожата. Метаболизмът в него се забавя и това оказва влияние на силата и вида на кичурите. Нейното безжизнено състояние не е безнадеждно, когато Phyto излезе на сцената.

Време за метаморфоза

Грижата на Phyto – серия от шампоан и маска Phytodensia е цялостен противостареещ ритуал, който действа едновременно на скалпа и морфологията на косъма, възвръщайки разкошната младежка коса.

Първа стъпка към по-силната коса: шампоан Shampooing Repulpant

Създава деликатна пяна, която нежно почиства косата и разнася активни противостареещи съставки върху скалпа. Косата е предпазена с всяко измиване, усеща се по-лека и изглежда по-красива. Ревитализиращото и укрепващо действие прави прическата ти мека, лека и разточително прекрасна.

Втора стъпка към по-силната коса: попълващата маска Phytodensia Masque fluide repulpant

Създава плътност и обгръща косата в чудесно усещане за здраве и разкош. Веднага придава повече обем, без да утежнява прическата. Изтъняващите кичури са преобразени в преливащи от живот вълни.

* Начин на използване: след като измиеш косата с шампоан PHYTODENSIA, подсушеи с кърпа, нанеси маската по дължините и краищата на косата. Остави да подейства за 3 до 5 минути и изплакни обилно.

Възстановяване и подсилване на скалпа

Две съставки, които заедно противодействат на естествените процеси на стареене и създават среда, благоприятна за растежа на преливащата от жизненост коса.

Вернония

Това растение с регенериращи свойства се комбинира с обогатен откъм витамини пептид, който пък стимулира растежа на косата.

Гроздови семки

Обогатени с полифеноли за идеална защита на корените от различни агресори. Спомага за растежа на жизнена и здрава коса.

Попълване и уплътняване на косъма

Субстанция от още две съставки, които завършват действието на серията Phytodensia.

Хиалуронова киселина

Прониква в сърцевината на косъма, за да придаде обем.

Акациев колаген

Попълва и обгръща косъма, за да създаде допълнителен обем, еластичност и блясък.