Перфектният нос в три грим стъпки

Ако по природа не си се сдобила с тънкия и грациозен нос, за който си мечатеш, няма значение. Имаме прост и лесен трик, с който можеш да го изваеш за секунди!

 
 

Ако по природа не си се сдобила с тънкия и грациозен нос, за който си мечатеш, няма значение. Имаме прост и лесен трик, с който можеш да го изваеш за секунди!​

Както знаеш има нереално огромни инструкции и сложни техники за грим, предназначени за корекция на чертите на лицето. Но ние открихме прост и ефективен начин за визуално намаляване на носа, с който абсолютно всеки може да се справи!

8 грим визии, които трябва да забравиш завинаги, виж в галерията по-долу:

Галерия: 8 грим визии, които трябва да забравиш завинаги

Виж всички снимки

►►► Идеалната жена (според мъжете и жените)

Техниката е разработена от звездната гримьорка Лорън Андерсън, която споделя своето откритие в само 3 лесни стъпки!

1. Нанеси хайлайтър

Най-важното е цветът да не бъде много по-светъл от тона на кожата ти (най-добре - с 1-2 тона по-светло от кожата ти). Очертай линия по моста на носа, след което постави точка на върха.

via GIPHY

2. Разнеси

Използвай върховете на пръстите си, за да разнесеш текстурата равномерно и да "изравниш страните" на носа си.

3. Нанеси пудра

Вземи пудра на прах с тон по-тъмна от обикновено, сложи малко върху четката, с която нанасяш сенките си, изтръскай излишното и нанеси с кръгови движения от вътрешния ъгъл на окото към ноздрата, след което трябва да повториш и от другата страна. Това определено ще ти помогне визуално да "свиеш" носа си и ад му придадеш мечтаната форма!