Перфектният грим за летните нощи

Гримът ти през лятото не може да изглежда по същия начин, както и през останалите сезони. Има различни фактори, които оказват влияние върху начина на гримиране, като: промяната на тена, температурата и други. Затова трябва да усвоиш някои техники, с които ще бъдеш неотразима на всяко лятно парти.

 
 

Гримът ти през лятото не може да изглежда по същия начин, както и през останалите сезони. Има различни фактори, които оказват влияние върху начина на гримиране, като промяната на тена, температурата и други. Затова трябва да усвоиш някои техники, с които ще бъдеш неотразима на всяко лятно парти.

►►► Тайните на перфектното лице през лятото

16 идеи за брокатен парти грим в галерията долу:

Галерия: 16 идеи за брокатен парти грим

Виж всички снимки

Стъпка 1: Хидратирай кожата

За пореден път ще ти напомним колко важна е хидратацията на кожата. Преди да нанесеш какъвто и да е било грим, хидратирай кожата. За целта използвай твоя предпочитан крем и изчакай няколко минути преди да започнеш с грима.

Стъпка 2: Използвай коректор

Нанасянето на основа не е най-подходящо за летните месеци. Замени я с ББ крем, а за зоната около очите използвай коректор. Не забравяй да го нанесеш в триъгълна форма, за да може да постигнеш по-естествен ефект.

Стъпка 3: Озаряваща пудра

Дай път на светлината, като нанесеш малко количество озаряваща пудра върху скулите и T зоната.

Стъпка 4: Използвай руж за още по-хубав ефект

Подбери по-светъл тон, за да изглеждаш по-естествена. Освен върху бузите, може да нанесеш и малко количество върху брадичката, за по-продължителен ефект.

Стъпка 5: Сенки

Избери си палитра от неутрални нюанси. За да придадеш дълбочина на окото и да създадеш ефектен поглед, препоръчително е да смесиш няколко нюанса, като започнеш с по-лекия.

Стъпка 6: Спирала

Спиралата е важен елемент, който придава завършен вид на твоята визия. Съветваме те да си купиш водоустойчива, за да не се размазва.

Стъпка 7: Не забравяй за червилото

Избери цвят, в зависимост от това какви предпочитания имаш. Ако искаш натурална визия, използвай телесни тонове. Ако пък искаш да бъдеш център на вниманието, избери червения цвят.