Перфектният булчински букет. Какво да избереш?

Въпреки че обикновено лятото се смята за сезона на сватбите – есента не е по-малко добър вариант за вашия най-приказен ден!​

 
 

Въпреки че обикновено лятото се смята за сезона на сватбите – есента не е по-малко добър вариант за вашия най-приказен ден!​

В образа на булката всичко трябва да е перфектно - от сватбената рокля, до букета (не забравяй, че букетът е не по-малко важен, защото не само, че ще бъде на повечето снимки, а и след това ще трябва да бъде уловен от една от неомъжените ти приятелки).

Каква е твоята сватбена рокля според зодията, виж в галерията по-долу:

Галерия: Каква е твоята сватбена рокля според зодията

Виж всички снимки

►►► Истинската символика на булчинския воал

Обикновено е доста по-лесно, когато се избира букет за пролетна или лятна сватба - има доста изобилие, но есенните сватбени букети също могат да бъдат леки, ефирни и невероятни!

Което и време през годината да е - едно нещо е важно, за да се сдобиеш с перфектния букет - без лъскава хартия и крещящи тонове, разбира се!

Експертите често препоръчват булката да избере такива цветя, които най-добре отразяват характера й, а не такива, които са в тон с цялостната сватбена украса (или пък с роклята). Съветът им е букетът да бъде акцент, а не допълнение, което абсолютно ти дава свободата да избереш нещо различно от украсата и тотално изразяващо вътрешните ти убеждения.

Ако си силна личност - избери божури. Ако обичаш лукса - орхидеи, а ако кредото ти е - "никой не спирай да се усмихваш" - значи слънчогледите ще бъдат твоите най-добри приятели в сватбения ден!